De unde iti poti cumpara o masina second hand?

De unde iti poti cumpara o masina second hand?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care nu te mai multumeste vechea masina si iti doresti una care sa fie ceva mai noua, si care sa faca fata tuturor cerintelor tale, cu siguranta este timpul sa iti indrepti atentia spre o alta masina.

Tinand cont de faptul ca o masina noua isi pierde foarte mult din valoare inca din clipa in care ai iesit cu ea din reprezentanta, cel mai indicat ar fi sa iti indrepti atentia spre o masina second hand care sa aiba doar 2-3 ani de vechime.

In acest fel te vei alege cu o masina foarte buna, care are un numar mic de kilometri parcursi, insa vei achizitiona masina la un pret super atractiv, cu cateva mii bune de euro mai putin decat o masina noua.

Ei bine, atunci cand vrei sa iti cumperi o masina second hand, cel mai indicat ar fi sa iti indrepti atentia spre un parc auto, sau poti accesa site-ul oficial al unui parc auto ca sa vezi detalii referitoare la masinile second hand, dar si la modalitatile de plata.

Da, modalitati de plata pentru ca in cazul in care iti cumperi o masina de la un parc auto, ai posibilitatea chiar sa platesti in rate masina, ceea ce cu siguranta pentru tine poate sa reprezinte un foarte mare avantaj.

Apoi, trebuie sa te gandesti la faptul ca parcurile auto comercializeaza doar masini de calitate superioara, masini care nu au defectiuni si masini care au fost verificate foarte bine inainte de a fi scoase pe piata.

Masinile de la parcurile auto nu au defecte ascunse, asa ca poti oricand sa iti cumperi cu incredere masina dintr-un parc auto. Numarul kilometrilor este real in cazul acestor masini, iar mai mult decat atat, masinile au un istoric al vizitelor in service si al reparatiilor, astfel incat vei stii totul despre masina pe care o vei cumpara.

Un alt motiv pentru care se merita sa iti indrepti atentia spre o masina dintr-un parc auto este acela ca vei primi chiar o perioada de garantie pentru masina aleasa. Deci, cu siguranta daca ne gandim si la acest aspect, putem spune ca masinile cumparate din parcurile auto nu au defecte ascunse.

Ei bine, atunci cand vrei sa iti cumperi o masina rulata, poti opta si pentru masinile vandute de catre persoanele fizice, iar aici discutam de exemplu despre bisnitarii de masini, sau chiar si despre oamenii care pur si simplu isi vand masinile.

Atunci cand vrei sa iti cumperi de la o persoana fizica masina, un lucru este cat se poate de clar, si anume ca nu poti cumpara masina in rate, pentru ca nimeni nu are incredere sa vanda masina in rate.

Apoi, cumparand masina de la o persoana fizica, sunt sanse mari poti fi pacalit, pentru ca vanzatorul isi lauda de fiecare data marfa si incearca sa il convinga pe cumparator ca marfa lui e cea mai buna. Exact asa stau lucrurile si in cazul masinilor, pentru ca persoanele fizice care isi vand masinile, sustin ca masinile lor sunt cele mai bune.

Un vanzator care nu are nimic de ascuns, accepta orice testare a masinii, iar daca aceasta nu are nici o problema, atunci o poti cumpara.

0 Shares
You May Also Like