Definirea comuna de gazduire

0 Shares
0
0
0

Pentru ca toti cei care au nevoie de web hosting cauta gazduire web ieftina, in cele ce urmeaza vom discuta despre cel mai  ieftin tip de web hosting.

Shared hosting este un tip de gazduire web unde un singur server fizic gazduieste mai multe site-uri.

Multi utilizatori utilizeaza resursele pe un singur server, ceea ce mentine costurile reduse. Utilizatorii primesc fiecare o sectiune a unui server in care pot gazdui fisierele de pe site-urile lor. Serverele partajate pot gazdui sute de utilizatori.

Fiecare client care utilizeaza serverul platformei de gazduire partajata are acces la functii precum baze de date, trafic lunar, spatiu pe disc, conturi de e-mail, conturi FTP si alte extensii oferite de gazda.

Resursele de sistem sunt partajate la cerere de catre clienti pe server si fiecare obtine cate un procent din tot ce este din RAM si CPU si alte elemente cum ar fi serverul MySQL unic, serverul Apache si serverul de e-mail.

Shared hosting ofera cea mai rentabila modalitate de a obtine un site online, deoarece costurile de intretinere a unui server sunt impartite intre toti utilizatorii.

Acest stil de gazduire este cel mai potrivit pentru un mic site web sau un blog care nu necesita configuratii avansate sau latime de banda mare.

Deoarece gazduirea in comun nu este suficienta pentru site-urile cu trafic ridicat, site-urile cu volum mare ar trebui sa caute solutii VPS sau solutii dedicate de gazduire.

Exista numeroase beneficii pentru optarea pentru gazduirea in comun. Sa aruncam o privire la caracteristicile fundamentale ale gazduirii web partajate:

Avantajele gazduirii web partajate:

Este mai putin costisitoare decat alte tipuri de gazduire

Shared hosting ofera cea mai rentabila solutie de gazduire. Cu multi oameni care contribuie la costurile serverului, costurile companiei de gazduire sunt distribuite intre site-uri.

Planurile de baza pornesc de la aproximativ 30 USD pe an, in timp ce va puteti astepta sa platiti peste 100 de dolari pe an pentru planuri premium cu spatiu pe disc nemetalizat, latime de banda nelimitata si site-uri web nelimitate.

E flexibil

Noile intreprinderi online pot incepe printr-un plan comun si pot fi actualizate fara probleme, pe masura ce site-ul lor creste.

Este usor de auto-gestionat

Shared hosting este simplu si usor de instalat. Majoritatea furnizorilor ofera un panou de control pentru gestionarea site-ului dvs. web. Aceasta interfata simplificata de utilizator gestioneaza sarcinile administrative si toate sarcinile de monitorizare asociate cu rularea unui server.

Puteti gazdui mai multe domenii

Puteti instala numeroase site-uri web in directorul dvs. de utilizatori; trebuie doar sa va asigurati ca domeniile achizitionate sunt conectate la acesta. Un exemplu ar fi o persoana avand domenii diferite pentru site-ul personal, blogul lor personal si afacerea lor. Shared hosting este perfect pentru acest lucru.

Este gestionat profesional

Serviciul de gazduire comun este o intretinere relativ scazuta. Gazda dvs. va face ca durerea de cap sa nu ruleze pe serverul dvs., avand grija de sarcinile administrative de baza ale serverului.

Cu exceptia cazului in care sunteti pregatit sa va difuzati propriul server, gestionarea web este cea mai convenabila optiune. Lasati profesionistii sa isi faca griji cu privire la gazduirea dvs. web.

Cu gazduire comuna va puteti astepta la servicii asistenta tehnica profesionista pentru orice, cum ar fi: actualizari si intretinere hardware, actualizari de software, atacuri DDoS, intreruperi de retea etc.

Poate gazdui site-uri web dinamice

Site-urile web care arata diferit in functie de cine navigheaza sunt cunoscute ca dinamice. Paginile dinamice populare includ Facebook, Quora si Twitter, iar sistemele dinamice de gestionare a continutului (CMS) includ WordPress si Joomla!

Site-urile dinamice si CMS-urile folosesc limbi de programare alternative, cum ar fi Perl, Python sau PHP, care pot rula pe un server partajat.

0 Shares
You May Also Like