Din ce material trebuie sa aleg chiuvetele pentru acasa?

Din ce material trebuie sa aleg chiuvetele pentru acasa?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care tocmai ce ti-ai terminat de construit noua casa si urmeaza sa cumperi chiuvete si baterii pentru baie si bucatarie, sau daca locuinta ta a trecut printr-un proces de renovare si vrei sa cumperi chiuvete noi de pe Shopu.ro, cu siguranta te intrebi care sunt cele mai bune optiuni.

Materialele din care sunt realizate chiuvetele variaza, asa ca iata in continuare cateva informatii care iti pot fi de mare ajutor pentru a face cea mai buna alegere.

Portelan

Chiuvetele de portelan au fost si sunt utilizate de foarte multi ani. deci exista o sansa mare ca in trecut sa fi folosit de mai multe ori in timpul vietii o asemenea chiuveta. Chiuvetele de portelan sunt fabricate din metal durabil (cum ar fi fonta sau otel) acoperite cu portelan. O caracteristica a acestor chiuvete durabile si usor de curatat este faptul ca acestea vin intr-o varietate de culori, spre deosebire cele care sunt special fabricate din otelul inoxidabil. De asemenea, pot sa retina caldura bine.

Cupru

Cuprul este o alegere excelenta pentru chiuvetele de bucatarie, locul de gerdele in multe bucatarii, datorita dominatiei sale constante asupra bacteriilor.

Deoarece cuprul este natural antimicrobian, germenii pot trai, de obicei intr-o chiuveta de cupru pentru cateva ore. In plus, aceste chiuvete sunt durabile si pline de caracter, dezvoltand o patina in timp – cu toate acestea, de obicei o astfel de chiuveta nu este una uniforma, asa ca asigura-te ca iti place acest aspect inainte de a decide asupra cuprului.

Daca vrei sa pastrezu un finisaj stralucitor, aceste chiuvete vor necesita lustruire regulat. Un avantaj suplimentar este ca acestea vin intr-o varietate de stiluri si grosimi, deci ar trebui sa existe ceva pentru fiecare iubitor de cupru.

Chiuvete compozite

Aceste chiuvete sunt realizate dintr-o combinatie de piatra si rasina, facand chiuvetele compozite un concurent puternic pentru celelalte materiale. Ele sunt durabile si rezistente la zgarieturi; insa trebuie sa stii ca odata cu trecerea timpului acestea pot deveni plictisitoare sau pot dobandi urme de arsuri in timp.

Vei putea incerca sa stergi deteriorarile si sa le restrangi, deoarece culoarea este aceeasi pe tot parcursul. Chiuvetele compozite vin intr-o gama larga de culori (ca si in cazul blaturilor din piatra), dar pot veni cu un pret mai mare.

Asigura-te ca te consulti cu un profesionist atunci cand vrei sa instalexi aceste bazine, deoarece acestea sunt grele si vei dori sa te asiguri ca blaturile si dulapurile curente pot suporta greutatea.

Otel inoxidabil

In cazul in care esti tipul de persoana care prefera alegeri sigure si fiabilitate, otelul inoxidabil este probabil optiunea cea mai indicata pentru tine. Este cea mai utilizata optiune de astazi, fara indoiala pentru accesibilitatea acesteia, precum si pentru durabilitate.

Acestea au avantajul de a fi usor de curatat si sunt greu de indoit, asa ca din acest motiv poti sa iti indrepti atentia spre Shopu.ro pentru a-ti alege o chiuveta din otel inoxidabil. Tot aici vei putea vedea si diferite baterii pentru chiuveta.

0 Shares
You May Also Like