Este in regula sa ne cumparam rochia online?

0 Shares
0
0
0

Pentru unele femei, internetul este un mare centru comercial (shopping-mall), unde pot accesa cele mai recente tendinte si ofertele cele mai profitabile, cu doar un singur “click”. Intr-adevar, netul ne-a permis accesul la colectiile si modelele pentru cele mai bune branduri din lume, fara sa ne deplasam din casa.

Dar care sunt avantajele si dezavantajele? De unde cumparam? Cum stim daca imbracamintea este potrivita? Ce lucruri trebuie sa luam in considerare? Acest mini-ghid raspunde la intrebarile frecvente pe care doamnele si domnisoarele si le pun de fiecare data.

De ce sa cumpar de pe Internet?

In primul rand, pentru comoditatea care implica achizitionarea rochiei de acasa pe DyFashion sau pe alte siteuri de profil, evitand deplasarile si cozile interminabile de la casele de marcat. De asemenea, puteti obtine orice produs din lumea intreaga, fara a te limita la propria tara. Pe de alta parte, de cate ori te-ai oprit din cumparat din cauza problemelor neprevazute si ai ramas doar cu dorinta de a cumpara?

In ziua de astazi, aproape toate brandurile de imbracaminte au magazinul lor online, daca nu chiar toate, unde puteti vedea si cumpara cele mai recente colectii. Mecanismul de functionare este, de fapt, acest lucru: trebuie sa va inregistrati pe site-ul respectiv, vizualizati rochiile expuse ca si cum ati face-o de pe un catalog, selectati o rochie neagra cu motive florale sau una care v-a placut si platiti cu cardul de credit sau atunci cand primiti coletul.

Inainte, insa, trebuie sa va asigurati ca magazinul online din care vreti sa cumparati este un loc serios. Exista multe site-uri care ofera reduceri uimitoare, dar, asa cum ar spune bunicile, “ce e ieftin costa intotdeauna mult”.

Cele mai importante branduri de pe https://www.dyfashion.ro/rochii au garantie de incredere. Nu doar in ceea ce priveste banii, dar si pentru timpul de expediere, politicile de returnare si de rambursare, calitatea produselor, atentia acordata clientului etc.

Cand vorbim despre cumpararea online, primul lucru care iti vine in minte este, cu siguranta, problema de a proba hainele. Iti va parea ciudat sa cumperi ceva fara sa te privesti in oglinda atunci cand il probezi.

De asemenea, nu se poate atinge haina si, astfel, nu veti putea aprecia calitatea acesteia prin palpare. Pe de alta parte, daca, in momentul primirii, rochia nu este conform asteptarilor tale, schimbarea acesteia poate insemna un proces larg, care dureaza pana la trei saptamani. Este normal ca transporturile sa intarzie:  uneori doua zile, in alte situatii  chiar si doua saptamani.

In cele din urma, nu este de incredere sa va lasati datele cardului de credit pe Internet, dar daca aveti in vedere toate masurile pe care le-am explicat mai sus, puteti fi, cu siguranta, mai mult decat multumit cu achizitia dumneavoastra online.

0 Shares
You May Also Like