Esti creativ? Uncode te va ajuta sa creezi site-uri uimitoare

Esti creativ? Uncode te va ajuta sa creezi site-uri uimitoare

0 Shares
0
0
0

Sunteti o persoana creativa si ocupata? Daca raspunsul este pozitiv, ar trebui sa intelegeti sensul expresiei – “Copiii cizmarului nu au pantofi”. Prezentarea muncii va solidifica pozitia profesionala.

Veti incepe prin a fi ocupat pana la a fi super-ocupat – un lucru bun, deoarece nu veti obtine numai mai multi clienti, dar afacerea dvs. va prospera, de asemenea. Poti incepe sa studiezi despre design web chiar acum, intrand pe www.Howdodesign.com.

Exista o tema speciala pentru prezentarea muncii creative, usor si rapid.

1. Uncode: o tema WordPress de inalta performanta, flexibila si pixel-perfecta

Cateva ore scurte sunt necesare pentru a construi un portofoliu uluitor pentru a va prezenta munca. Cu tema Uncode WordPress, nu este nevoie nici de coding si nici nu este nevoie sa creati un design de la zero.

Aceasta tema puternica si usor de utilizat, are toate functionalitatile de care aveti nevoie. Este pur si simplu o chestiune de a alege un sablon si a jongla cu el.

Sau puteti crea propriul dvs. sablon daca doriti. Uncode vine cu o prezentare impresionanta de sute de site-uri web. Aceasta este o mare sursa de inspiratie.

2. Uncode’s Showcase – cateva exemple inspirate.

Echipa Uncode si-a bazat design-ul pe aceasta observatie interesanta. Faptul ca multi developeri au renuntat la prezentarea muncii lor, deoarece nu stiu de unde sa inceapa. Ei nu au nici o idee ce stil sa foloseasca, sau cum sa structureze cel mai bine continutul lor.

In schimb, tin seama de sfaturile adesea oferite inginerilor software. Ca o consecinta, ei au renuntat la prezentarea muncii lor pana la un moment dat in viitor, cand vor gasi o sursa de inspiratie.

Biblioteca uncode a modelelor de site-uri va va impiedica sa va prindeti in acest cerc vicios. Derulati prin galeriile fotografilor de la Uncode. Veti vedea cum comerciantii si producatorii de video isi vand serviciile. Luati nota de modul in care bloggerii isi fac reclama articolelor lor.

Site-urile acestor reclame sunt construite cu tema Creative Uncode. Mai mult, ele sunt prezentate cu permisiunea autorilor.

Puteti alege intre stilurile dvs. de nisa pentru inspiratie. De asemenea, puteti vedea ce au facut alti artisti si marketeri pentru a face munca lor sa iasa in evidenta in multime. Verifica site-urile pe care le-au creat cu Uncode WordPress Theme, asa cum este prezentat pe site-ul lor.

In ceea ce priveste stilurile site-urilor, va puteti simti mai confortabil sa lucrati la un “standard”. De exemplu, un standard de marketing. Sau, daca un stil anume va atrage atentia la un moment dat, poate doriti sa il incercati pe acesta. Oricum, proiectul finalizat poate fi deasupra ofertelor concurentilor dvs.

Puteti obtine elemente chiar mai creative si combinate din mai multe modele daca alocati suficient timp pentru design. Astfel, puteti crea anumite efecte vizuale unice. Indiferent de ruta pe care o veti alege, vitrina lui Uncode va poate salva o tona de timp. Cu Uncode, nu trebuie sa petreceti ore pe Internet in cautarea inspiratiei.

0 Shares
You May Also Like