Fast and fixed, tehnologie inovativa pentru recuperarea rapida a danturii

0 Shares
0
0
0

Cauzele pentru care anumite persoane isi pierd dantura sunt diverse. Fie au avut un regim de viata dezechilibrat, fie din cauza neglijentei sau ignorarii anumitor afectiuni gingivale, fie din cauze genetice, toate acestea pot conduce la pierdere unuia sau mai multor dinti, cu urmari dintre cele mai neplacute.

Incepand de la aspectul inestetic al gurii, pana la afectiuni ce va pot infliuenta in mod decisiv sanatatea si stima de sine, pierderea dintilor nu ar trebui sa mai constituie astazi un motiv atat de mare de ingrijorare. Aceasta datorita tehnicilor inovative de implant dentar disponibile in Iasi si nu numai.

Acestea au posibilitatea de a-ti reda intr-un timp foarte scurt zambetul si functionalitatea totala a cavitatii bucale, fara internari in spitale si fara perioada lungi de refacere.

Dantura completa, intr-o singura zi prin artemdental

Una dintre aceste metode inovative este „Fast and fixed”, pe care o puteti intalni la clinica Artem Dental din Iasi. Avem de-a face astfel cu una dintre cele mai inovatoare sisteme de implanturi dentare disponibile la ora actuala in lume, aceasta fiind brevetata in Germania. Calitatea germana este recunoscuta si in acest caz, in conditiile in care pacientii vor putea beneficia de siguranta si durabilitate a lucrarii.

Ce face insa diferenta intre „fast and fixed” si alte tehnologii d eimplant cunoscute? In primul rand, timpul redus de implementare. Astfel, in doar o singura zi, persoanele care si-au pierdut toti dintii din varii motive se pot bucura din nou nu doar de recapatarea zambetului, ci si de reluarea functiilor de masticatie si digestie normale.

Prin intermediul acestei tehnologii, se elimina astfel timpii mari de asteptare, legati de pregatirea tesutului osos pentru interventie si refacerea acestuia dupa implant. Un aspect foarte important este legat si de eliminarea anumitor costuri suplimentare, legate de lipsa anumitor operatiuni si proceduri obisnuite in cazul implantului traditional.

Cine poate beneficia de „fast and fixed”?

Sa vedem insa cine poate beneficia de tehnologia „fast and fixed”. In primul rand, aceasta se adreseaza pacientilor care si-au pierdut dintii si care nu mai suporta o interventie de implant dentar obisnuit. De asemenea, aceasta poate veni in sprijinul celor care au purtata pana acum proteza dentara si doresc dinti cu un aspect cat mai apropiat de cel normal.

Nu in ultimul rand, aceasta tehnologie se adreseaza celor care au dinti irecuperabili, dar care nu mai suporta in continuare o lucrare fixa, din varii motive, unul dintre acestea fiind slaba rezistenta sau lipsa, pe unele portiuni, a tesutului osos. Un amanunt extrem de important, demn de luat in calcul, este faptul ca pentru acest tratament dentar nu este nevoie de mai multe interventii. Totul se desfasoara in cadrul unei singure interventii de transplant, cu un cost predictibil, pe care il stiti de la bun inceput.

0 Shares
You May Also Like