Filtru apa cu autocuratare, util in orice casa

Filtru apa cu autocuratare, util in orice casa

0 Shares
0
0
0

Filtru apa cu autocuratare, util in orice casaIndiferent ca locuiti in mediul rural sau urban, calitatea apei incepe sa fie din ce in ce mai slaba. De aceea, pe instalatia sanitara este bine sa fie montat un filtru apa cu autocuratare.

De ce filtru apa cu autocuratare si nu unul obisnuit?

Spre deosebire de unul obisnuit, un filtru apa cu autocuratare are capacitatea de a purja apa. Aceasta inseamna ca atunci cand folosim functia de autocuratare, reziduurile stranse pe filtru sunt curatite si apa este expulzata la mare presiune, evacuata din instalatie, curatind si eliminand astfel impuritatile depuse.

La filtrele obisnuite purjarea nu este posibila. Igiena acestuia se face prin demontarea si curatarea manuala sau inlocuirea lui la perioade de timp foarte scurte. Dincolo de calitatea indoielnica a apei in anumite momente, demontarea lui periodica poate sa duca la atrofiere si implicit la necesitatea de a schimba definitiv filtrul. De aceea durata de viata a unui filtru de apa obisnuit este mica in comparatie cu cea a unui filtru de apa cu autocuratare.

Pentru ce este bun un filtru apa cu autocuratare?

Acest beneficiu al autocuratarii este foarte important deoarece filtrul este curatat pe intreaga perioada de utilizare, asigurandu-se astfel potabilitatea apei. Un filtru curatat in permanenta inseamna automat o capacitate de filtrare mare a aparaturlui pe intreaga durata de viata si, de aici rezulta si o calitate superioara a apei tot timpul.

Presiunea apei este constanta deoarece impuritatile din filtru care pot obtura trecerea apei sunt eliminate la intervale mici de timp.

Ca orice aparat ingrijit si curatat, un filtru apa cu autocuratare are o durata de viata mult mai mare decat unul obisnuit, reducand astfel costurile cu acest fel de aparate din gospodarie.

Beneficiind de functia de curatare, costurile cu filrele care trebuiesc schimbate pentru ca au adunat prea multe reziduuri si impuritati, scade simtitor.

Filtrul de apa cu autocuratare este extrem de eficinet pentru curatarea apei. Acest lucru se vede inclusiv in prelungirea vietii electrocasnicelor si a obiectelor sanitare din casa. Masina de spalat rufe sau masina de spalat vase, aparatul de facut cafea, fierbatorul sau ceainicul, bateriile de la cazi si ghiuvetele sunt protejate de acest filtru si de impuritatile si mizeria care pot ajunge prin intermediul apei. Nu sunt putine cazurile in care electrocasnicele precum masina de spalat vase sau cea de rufe s-au defectat de la lipsa unui filtru de apa performant.

Un filtru apa cu autocuratare este potrivit in special pentru familiile cu copii mici si foarte mici. Pentru acestia, curatenia trebuie facuta mai intens decat pentru familiile cu copii mai mari. Copilasii mai mici au un sistem imunitar in formare, drept urmare sunt mai expusi la diverse boli. De asemenea, cei care invata sa mearga sau stau foarte mult pe parchet si se joaca, au nevoie de curatenie suplimentara. temeinica, deci de un filtru in plus la instalatia de apa, pentru sanatatea lor.

Calitatea apei a devinit o problema in ultimii ani. Panza freatica din ce in ce mai poluata, mediul inconjurator din ce in ce mai poluat si mai neglijat de catre oameni ne obliga la luarea unor masuri de siguranta suplimentare pentru sanatatea noastra. De aceea, montarea unui filtru de apa cu autocuratare este aproape obligatorie

0 Shares
You May Also Like