Folii reflectorizante de exceptie: Oracal 5200 Economy Grade

0 Shares
0
0
0

Cea mai buna folie autoadeziva reflectorizanta trebuie sa fie cu siguranta rezistenta la intemperii si sa aiba un grad ridicat de protectie impotriva diferitilor agenti corozivi si solventi.

Daca esti in cautare de folii reflectorizante, iti propun o folie autoadeziva de exceptie: Oracal 5200, folie autoadeziva reflectorizanta Economy Grade. Acest tip de folie reflectorizanta este acoperita cu un strat din PVC cast. Rezista la intemperii si prezinta un grad foarte ridicat de protectie impotriva agentilor de coroziune si solventa, deci este perfecta pentru tine.

Alcatuita din bile catadioptrice din sticla, incorporate intr-un strat transparent de material plastic, are o suprafata fina, realizata din material PVC. Asta o face sa fie rezistenta la zgarieturi. Mai mult decat atat, poate fi imprimata cu multiple cerneluri pe baza de solvent sau serigrafic, UV si latex si de asemenea, poate fi taiata folosind un cutting-plotter, se aplica la o temperatura minima ambientala recomandata de 10° C.

ORACAL 5200 – Folie autoadeziva reflectorizanta Economy Grade este dupa cum spuneam o folie adeziva reflectorizanta cast, avand grosimea de 80 de microni, rezistenta mare la intemperii si prezentand un foarte bun comportament la agentii corozivi sau in contact cu diferite tipuri de solventi.

Hartia suport folosita este de 145 g/mp fiind siliconata pe o parte. Adezivul folosit este unul de tip permanent, poli-acrilic, tot pe baza de solvent, creat special pentru fabricarea semnelor de informare sau/si circulatie, dar si pentru realizarea reclamelor de exterior, prezentand o adeziune foarte buna pe suprafete din metal cum sunt aluminiul sau tabla de otel zincata.

In ceea ce priveste cateva date tehnice pe care trebuie sa le cunosti despre acest tip de folie acestea sunt urmatoarele:

  • Grosimea este de 80 de microni.
  • Adezivul este de tip poliacrilic pe baza de solvent, permanent.
  • In ceea ce priveste durabilitatea acest tip de folie rezista pana la trei ani.
  • Dimesiunile sunt urmatoarele: role la latimi de 610 mm si 1235 mm si lungime de 50 de metri.

Despre aplicatiile ei, putem spune ca este special creata pentru a fi aplicata pe termen scurt unde e nevoie de un coeficient mic de reflexie, cum ar fi diverse reclame sau indicatoare.

Un aspect important care trebuie mentionat este faptul ca acest tip de folii reflectorizante, pe care le gasesti la PIN nu se aplica decat pe uscat! Nu se aplica umed, deoarece contin particule metalice, care atunci cand intra in contact cu apa se oxideaza.

0 Shares
You May Also Like