Geam sticla protectie telefon - de ce ai nevoie de o protectie pentru display?

Geam sticla protectie telefon – de ce ai nevoie de o protectie pentru display?

0 Shares
0
0
0

Protejarea telefonului este mai importanta decat ai putea crede, mai ales atunci cand este vorba despre un smartphone in care investesti multi bani. Protejarea ecranului este foarte importanta pentru ca in orice moment se pot petrece accidente neprevazute in urma carora este posibil sa zgarii sau sa spargi ecranul telefonului.

In acest scop, exista numeroase produse pe care le poti utiliza in vederea protejarii telefonului. Bineinteles, diferentele dintre acestea sunt date de calitate, pret, caracteristici. Cu cat caracteristicile acestora sunt mai avansate, iar protectia pe care o ofera ecranului este mai buna, cu atat si preturile acestor accesorii pentru dispozitive pot creste. Cu toate acestea, in momentul in care cumperi un telefon nou, ar fi bine sa ai in calcul sa ii oferi cea mai buna protectie pe care o poti alege.

O protectie din sticla securizata este mai groasa decat o protectie simpla, insa ii confera telefonului o mai buna protectie in caz de cadere sau in cazul in care este supus unor zgarieturi mari. De asemenea, un geam sticla protectie telefon ofera o atingere mai placuta si nu afecteaza in niciun fel alunecarea pe ecranul tactil al telefonului. Proiectata folosind tehnologia japoneza, sticla de protectie premium are un nivel ridicat de duritate (9H). Aceasta este disponibila pentru o gama larga de modele de smartphone-uri (iPhone, Samsung, Motorola, Sony etc.) si este una dintre clasicele protectii de ecran utilizate de detinatorii telefoanelor mobile.

Sticla de protectie 3D cu marginile curbate sunt adaptate celor mai recente tehnologii in domeniul telefoanelor inteligente. Aceasta este realizata pentru a fi utilizata pentru protectia smartphone-urilor prin topirea unui geam intr-o matrita de design curbata. Nivelul de duritate al acesteia de 9H o face sa fie foarte rezistenta. Acoperind telefonul pe toata suprafata pana la marginile acestuia, aceasta sticla de protectie ofera o rezistenta optima a ecranului si a telefonul mobil in general. Aderenta la ecranele telefoanelor inteligente este de100%, display-ul ramanand sensibil in momentul in care se exercita presiunea cu degetele necesara pentru a umbla pe el.

Sticla de protectie 2.5D care acopera intreaga suprafata a ecranului prezinta o tehnologie de protectie in 7 straturi necesara pentru protejarea smartphone-ului impotriva zgarieturilor, a amprentelor digitale si a altor socuri la care poate fi supus telefonul in viata si activitatile de zi cu zi, facand posibil ca in acelasi timp sa se mentina calitatea afisajului. Fixarea sa precisa protejeaza 100% suprafata telefonului, pastrand in acelasi timp aspectul original al ecranului.

Autocolantele pentru protectia ecranului pot preveni zgarieturile minore si zgarieturile care pot aparea in folosirea de zi cu zi a telefonului. Daca nu iti place sa vezi amprentele digitale pe ecran, acest tip de protectie ti se potriveste perfect.

Exista sticle de protectie de diferite tipuri: cu efect de oglinda, cu efect mat sau efect de privare impotriva ochilor curiosi! Sticla de protectie este un aliat perfect in viata de zi cu zi atunci cand utilizezi telefonul si poate proteja ecranul fara a fi nevoie de mari investitii financiare.

0 Shares
You May Also Like