Geci din piele

Geci din piele Concepto

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre geci din piele, acestea se impart in doua mari categorii, si anume geci din piele naturala si geci din piele sintetica. Dintre acestea, cele mai ieftine sunt gecile din piele sintetica, insa din punct de vedere al calitatii, cea mai buna solutie o reprezinta gecile din piele naturala, despre care vom discuta in continuare.

O haina de piele adecvata, nu numai ca va dura pentru totdeauna, este atemporala si extrem de versatila asa ca este indicat sa va indreptati atentia cat mai rapid spre geci de piele Concepto. In afara costumului, o jacheta de piele va fi una dintre cele mai mari investitii pe care o veti putea face pentru garderoba dvs.

SCHOTT PERFECTO (AKA “JACKET DUBLU”)

Inca de cand Marlon Brando a imbracat un Schott Perfecto in “The Wild One”, Perfecto a devenit cea mai mare imagine pentru foarte multi barbati atunci cand acestia aud “jacheta de piele”.

Perfecto este inca realizata cu piele de inalta calitate, in Statele Unite si exportata in toate colturile lumii, iar in majoritatea cazurilor aceste geci de piele au preturi piperate, insa cu siguranta isi merita banii.

“Perfecto” este de fapt un termen comercial, termenul generic pentru acest design al jachetei este numit jacheta “rider” sau “double rider”  (cea din urma fiind mai exacta, avand in vedere ca este dubla). Variantele vor avea doua fermoare in loc de unul.

Va puteti indrepta deasemenea atentia si spre o jacheta cu fermoar frontal, cu trapeu cu banda, cu detalii minime de design. Buzunarele unei astfel de jachete clasice sunt cu fermoar. Simplitatea acestui articol de vestimentatie face ca acesta sa sa fie extrem de usoara si versatila.

JACHETA DE ZBOR A2

Uneori denumita “jacheta de zbor” sau “bombardier”, modelul A2 este o jacheta din piele initial conceputa de militari. Fermoarul principal din fata este adesea acoperit de o placa pentru o protectie suplimentara impotriva vantului. Detaliile semnaturii includ catuse si bucle, precum si doua buzunare laterale din fata. In mod traditional izolate pentru a mentine pilotii calzi la altitudini mari, A2s sunt de obicei taiate la nivelul soldurilor pentru a usura purtarea. Unele astfel de jachete vor avea adesea gulere pentru blana, ceea ce reprezinta un detaliu al noului model G1.

MA1 BOMBER

Similar bombardierului A2, modelul MA1 este initial un design militar si este fabricat initial din nailon. Termenul generic pentru aceasta jacheta este, de asemenea, un bombardier. Unele caracteristici distincte pentru al separa de buzunarul A2: Ribbed cu buzunare in loc de cele doua buzunare din fata si un buzunar cu fermoar pe maneta stanga.

Aceasta este una dintre cele mai populare stiluri de jachete casual pentru barbati si este adesea adoptata in piele, desi este mai subtire decat versiunea militara pufoasa a sacoului.

JACHETA DE PROTECTIE

Acest stil este in general favorizat de etichetele avangardiste de varf, cum ar fi Rick Owens, Carol Christian Poell si Julius.

Preturile acestor geci din piele naturala sunt destul de mari, insa cu siguranta ele isi merita banii pentru ca sunt de cea mai buna calitate.

0 Shares
You May Also Like