Gel Spider: 4 moduri care te vor invata cum sa faci acest nail art

Gel Spider: 4 moduri care te vor invata cum sa faci acest nail art

0 Shares
0
0
0

Gelul de paianjen este un detaliu care face toata diferenta. Ai simtit vreodata ca lipseste ceva din arta unghiilor tale? Ca modelul tau a fost plictisitor si ideile tale au nevoie de o nota speciala? Poti sa ai incredere in gelul web spider pentru asta.

Nu exista o regula pentru crearea liniilor de gel Spider. Foarte asemanator cu panzele de paianjen, acest detaliu face unghia decorata sa para si mai ingrijita. Merita sa testezi aceasta tehnica care a facut diferenta in stilul multor designeri de unghii si manichiuristi.

Vrem sa iti prezentam 4 moduri in care poti sa lucrezi cu aceasta tehnica minunata.

Ce este gelul de paianjen?

Ridurile fine seamana cu panzele de paianjen. Delicate si incurcate, invaluie toata unghia. Sunt fabricate din gel UV colorat. Printre ideile deja realizate cu aceasta tehnica de nail art se numara forme geometrice, french, desene abstracte, autocolante, folie etc. Gelul Spider este perfect pentru a crea finisaje – detaliul lipsa.

Cum se aplica Spider Gel?

Pentru a crea efectul perfect al gelului, trebuie sa ai grija sa obti grosimea corecta. Asadar, pentru a face linii mai groase, nu intinde gelul la fel de mult inainte de aplicare.

Acest lucru se poate face cu un baston de manichiura sau cu propriile degete. Un rezultat bun depinde foarte mult de practica ta, dar ambele moduri pot functiona.

Dar sa aruncam o privire mai atenta la diversele moduri in care manichiuristele fac unghiile clientilor cu acest truc.

Efectuarea Web Gel cu un betisor de lemn

  1. Oja si lipici

De exemplu, poti sa efectuezi unghii cu model de Web Gel folosind o scobitoare, oja si lipici. Dupa ce aplici un gel de unghii autonivelant 3 in 1, Base One, cu ajutorul unei scobitori, poti sa creezi efectul de panza pe unghii, lasandu-le cu detalii miniaturale si cu un efect de unghii mai ingrijite.

  1. Gelul UV special facut pentru Spider Gel

Decorul unghiilor se poate face si cu un gel UV specific si profesional pentru tehnica Spider Gel. Exista pe piata acest gel de cumparat pe diferite culori, de la alb si negru pana la albastru, verde, rosu sau galben. Folosind tot un betisor, ne ocupam dupa aplicare de perfectionarea detaliilor.

Efectuarea Web Gel fara un betisor

  1. Folosind doar propriile degete

Detaliile gelului de paianjen pot fi realizate cu oja neagra. Foarte usor, se pune o picatura de lac de unghii pe degetul mare si pe cel aratator, dupa care le lipim si le re-indepartam pentru a crea efectul de retea.

  1. Folosind o stampila

Unghiile Web Gel se pot efectua si prin intermediul unei stapile de unghii. Secretul este sa trasezi liniile de oja pe stampila de unghii si apoi sa treci modelul rezultat pe unghii.

Speram ca ti-a placut sa afli mai multe despre Spider Gel si ca vei gasi acest articol drept util si inspirational. Totusi, nu te opri aici! Vezi diverse fotografii de unghii Spider Gel pe internet si inspira-te din acestea pentru a-ti face si tu unghiile in acest mod original!

0 Shares
You May Also Like