Hotel Cheile Nerei pentru cea mai frumoasă vacanță

Hotel Cheile Nerei pentru cea mai frumoasă vacanță

0 Shares
0
0
0

Dacă ai la dispoziție câteva zile libere alege cazare la hotel Cheile Nerei și vizitează Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița. Chiar dacă altitudinea este destul de scăzută, la aproximativ 500 de metri deasupra nivelului mării, vei avea multe oportunități de drumeții care sunt distractive pentru întreaga familie.

O vacanță de familie de succes la munte este acum incredibil de simplă, ușoară și practică. Pentru ca întreaga familie – copii, adolescenți și părinți deopotrivă – să profite la maximum de vacanță alege hotel Cheile Nerei deoarece numai aici vei beneficia de muzica preferată.

Dacă te întrebi de ce să alegi un astfel de hotel de patru sau cinci stele, ar trebui să știi că Rocker’s Inn este unul dintre cele mai interesante hoteluri.

Cele 17 camere ale sunt unicat. Astfel, poți alege camera albastră, ghotic room, british pop, flower power, folk room, grunge room, Hard Rock room, Heavy Metal room, Industrial room, Jazz room, Progressive room, Phychedelic room, Punk room, Reggae room, Rock n Roll room, Soul room, în funcție de stilul de muzică preferat. Fiecare cameră este dotată cu Wi-Fi, televizor cu ecran plat de 40”, baie și cosmetice hoteliere, seif, espressor Nespresso, frigider, ventilator.

De asemenea, hotelul Rocker’s Inn Cheile Nerei este dotat cu piscină exterioară încălzită, saună, jacuzzi și biciclete pentru a explora zona.

Apă, aer curat, pajiști și muzică

Vacanța la munte oferă multe avantaje și, spre deosebire de mare, este potrivită pentru orice anotimp. Aer curat, apă curată, pajiști și păduri, peisaje și panorame variate: odihna la munte ridică spiritul și energizează corpul.

Dar la un hotel Cheile Nerei totul este altfel. Primăvara te poți bucura de copaci și flori înflorite, de spațiile verzi nesfârșite ale magnificilor munți și de aerul proaspăt de munte.

Vara, poți evada din oraș, departe de căldură și zgomot, la munte, unde te poți relaxa pe acorduri flower power, blues, grunge, hard rock, heavy metal, industrial, jazz și celelalte genuri, departe de grijile cotidiene. Toamna, vacanța la munte oferă culori strălucitoare, nuanțe uimitoare ale naturii, frunze care cad în liniștea pădurii.

Camere în stilul muzicii

Chiar dacă nu ești unul dintre iubitorii muzicii, chiar și o simplă plimbare și priveliștile încântătoare sunt liniștitoare, pe lângă căldura unui hotel Cheile Nerei confortabil, te poți încălzi cu o ceașcă de cappuccino fierbinte sau vin fiert.

Un hotel Cheile Nerei și mai ales unul de patru sau cinci stele este confortabil și merită subliniat încă o dată că, alegerea este crucială pentru a te asigura că vacanța ta la munte în orice moment al anului, este completă și perfectă.

O cameră a unui hotel Cheile Nerei îți desfată simțurile, te duce în lumea flower power, blues, grunge, hard rock, heavy metal, industrial, jazz și celelalte genuri, în funcție de camera pe care o vei alege.

La un hotel Cheile Nerei totul pare de vis. Camerele colorate te trimit într-o călătorie în timp, pentru a face cunoștință cu celebre trupe muzicale. La Rocker’s Inn îţi este servit rock şi adrenalină într-un pachet hard și nu vei regreta, deoarece vei dori să te întorci imediat la prima oportunitate ivită. Nu rata șansa de a te bucura de o vacanță unică în viața ta.

0 Shares
You May Also Like