În magazinul online BraziCraciun.net gasesti brazi artificiali de super calitate

În magazinul online BraziCraciun.net gasesti brazi artificiali de super calitate

0 Shares
0
0
0

Brazii artificiali de Crăciun albi pe care îi poți cumpăra în magazinul online BraziCraciun.net, îi poți decora cu globuri albastre și aceasta este combinația optima pentru decorare.

Brazii înzăpeziţi cu globuri asortate vor sublinia prospețimea și farmecul. Poți decora brazii artificiali de Crăciun albi cu flori și muguri deschiși de trandafiri și Crăciuniță.

Tonurile trebuie alese în funcție de design și dorințe: petalele subliniază confortul, burgundia nobilimea compoziției și bejul și argintul rafinamentul acestuia. Când brazii de Crăciun albi sunt decorați special pentru copii, toate regulile își pierd relevanța.

Ornamente pentru decorarea brazilor artificiali pentru copii

Copiii adoră totul luminos și vesel, așa că aici poți folosi toate culorile curcubeului simultan. În plus, copilul va fi încântat dacă își „întâlnește” prietenii din basmele sale preferate pe ramurile bradului: personaje de desene animate, zâne, elfi și vrăjitoare, îngerași și carusele care vor adormi bebelușul înainte de culcare.

Sortimentul magazinului BraziCraciun.net include brazi artificiali de Crăciun albi care pot fi decorați și cu globuri roz, flori, balerini și arcuri care sunt întruchiparea viselor oricărei domnișoare. Idei grozave pentru decorarea brazilor pentru băieți sunt soldățeii, soldații din Spărgătorul de nuci, decor în formă de lună, mașinuțe, trenul lui Moș Crăciun etc.

Brad de Crăciun – tradiție, decor, modernitate

În ajunul sărbătorilor de Crăciun, aproape în toate casele apare bradul mult așteptat de toată lumea. Multe familii au obiceiul să se reunească și să împodobească bradul veșnic verde – un simbol al Crăciunului. Știm de unde a venit tradiția decorării primului brad de Crăciun și această tradiție are deja peste 2000 de ani.

Prima dată a fost decorat cu mere și nuci – simboluri ale fertilității, armoniei și bunăstării. Mult mai târziu, au apărut decorațiuni decupate din hârtie colorată. Pentru decorul brazilor frumoși cu conifere, au fost folosite diverse figurine, bomboane, prăjituri și turtă dulce, decorațiuni aurite și flori proaspete. Și, desigur, lumânări de Crăciun, care împodobeau brazii de Crăciun peste tot.

Dar toate aceste ornamente ale bradului de Crăciun erau destul de grele, și de aceea, mai târziu au apărut ornamente suflate din sticlă, care erau destul de ușoare. Au devenit rapid populare și au înlocuit vechiul decor.

Vârful bradului era încoronat cu o stea – ca simbol al Stelei din Betleem, care arăta calea Magilor. În secolul trecut, a început să apară bradul artificial de Crăciun și a câștigat instantaneu popularitate.

Acest lucru se datorează faptului că sunt confortabili și protejează natura. În zilele noastre, alegerea unui brad artificial de Crăciun este pur și simplu uimitoare. Există  brazi artificiali cu conuri, brazi artificiali ninși pe vârfuri, brazi ninși complet, brazi artificiali cu LED-uri, brazi artificiali cu fibră optică, brazi artificiali verde în toate nuanțele, brazi albi, brazi albaștri, roșii, negri, aurii și argintii etc. și de masă pentru a completa interiorul festiv.

Alegerea unui brad artificial de Crăciun pe placul tău în secolul 21 nu este dificilă. Acum, există un număr mare de modele de brazi artificiali pentru Crăciun, pe care îi poți alege pentru a crea un stil unic de design.

0 Shares
You May Also Like