iPhone sau Samsung?

iPhone sau Samsung?

0 Shares
0
0
0

iPhone sau Samsung? Cu siguranta aceasta intrebare sta pe buzele multor persoane care au de gand sa isi inlocuiasca vechiul smartphone cu unul mai nou si mai performant.

In momentul de fata, acestia sunt cei mai apreciati producatori de pe piata de telefoane mobile, motiv pentru care foarte multe persoane isi doresc sa aiba un smartphone de la ei.

Multe persoane se orienteaza spre un model iPhone, dat fiind faptul ca aceste telefoane spre deosebire de celelalte existente pe piata au sistemul de operare iOS, in timp ce majoritatea producatorilor scot pe piata telefoane cu sistemul de operare Android.

Apoi, important de precizat ar mai fi faptul ca terminalele iPhone, spre deosebire de celelalte telefoane, nu se blocheaza in momentul utilizarii.

Foarte multi dintre cei care se afla in cautarea unui smartphone nou, opteaza pentru un model iPhone datorita aspectului pe care il au terminalele scoase pe piata de catre cei de la Apple.

Marele dezavantaj pe care insa il are Apple, este acela ca scoate pe piata doar telefoane scumpe. Acest lucru inseamna ca si pretul accesoriilor pentru terminalele iPhone este pe masura, iar daca discutam despre piese telefoane, si aici Apple este un producator foarte scump.

Ei bine, exista si persoane care atunci cand isi doresc un smartphone nou, isi indreapta atentia spre Samsung. De ce Samsung? Pentru ca acest brand este cel mai renumit de pe piata la ora actuala.

Spre deosebire de Apple insa, Samsung este un producator care scoate pe piata telefoane si pentru cei care nu isi permit dispozitive foarte scumpe. Cei care isi doresc terminale Samsung, pot opta pentru modele precum cele din gama J. Discutam aici despre modele preucm Samsung Galaxy J3, J5 sau J7.

Apoi, exista si gama A, iar aici cel mai performant model este Samsung Galaxy A8, insa utilizatorii pot opta si pentru un model Samsung Galaxy A5 sau Samsung Galaxy A3.

Ei bine, cei care isi doresc dispozitive extrem de performante de la Samsung pot opta pentru modelele din gama Samsung Galaxy S (de exemplu Samsung Galaxy S9). Apoi, exista si modelele Samsung Galaxy Note.

Deci, dupa cum se poate observa, in functie de buget, dar si in functie de preferinte, fiecare isi poate alege un model de la acest mare producator.

Terminalele Samsung vin cu sistemul de operare Android instalat, ceea ce pentru foarte multi utilizatori este un mare avantaj. De ce? Pentru ca Androidul este mai simplu si mai usor de utilizat decat iOS-ul.

Apoi, terminalele Samsung au si accesorii mai ieftine decat terminalele iPhone, iar preturile pentru piese smartphone Samsung nu sunt la fel de mari precum preturile pentru piese iPhone.

Asadar, cei mai multi dintre utilizatorii care se afla in cautarea unui smartphone, isi aleg fie un model de la Samsung, fie un model de la Apple (model iPhone).

Pana la urma fiecare isi poate alege telefonul in functie de preferinte, pentru ca ambii producatori scot pe piata dispozitive cu specificatii tehnice pe masura.  Preturile pentru telefoanele din gama de varf sunt apropiate, insa aici ar avea totusi un mare avantaj Samsung, care scoate pe piata si telefoane mai ieftine.

 

0 Shares
You May Also Like