Luminile de Craciun: detaliul care face diferenta

Luminile de Craciun: detaliul care face diferenta

0 Shares
0
0
0

Alegerea luminilor potrivite de Craciun va face bradul  sa arate diferit.

Vine timpul sa aprindem spiritul sezonului cu luminile potrivite de Craciun pentru a-i oferi toata stralucirea pe care o merita decorarea casei tale in acest moment.

Alb, galben, colorat, LED,  optiunile de iluminare sunt foarte variate si probabil coplesitoare atunci cand  le alegeti  pe cele mai potrivite, asa ca in acest articol facem o mica trecere in revista a unora dintre cele mai utilizate pentru a va usura decizia.

Importanta luminilor de Craciun

Luminile de Craciun sunt decoratiunile perfecte  pentru ca locuintele sa dobandeasca o luminozitate deosebita in acest sezon. Instalatii de brazi sunt un element care, desi de-a lungul anilor au evoluat in forma sa, au reusit sa-si mentina sensul real, referindu-ne la misterul Ajunului Craciunului si la noua speranta pe care a reprezentat-o sosirea lui Hristos. Alege cele mai creative  instalatii luminoase de Craciun.

Desi la inceput a fost simbolizat cu lumanari, astazi optiunile s-au adaptat la noile tendinte oferind o iluminare mai mare si oportunitati mai mari de instalare pentru a da viata casei tale. Luminile de Craciun nu mai sunt doar cel mai bun companion al bradului tau, acum ele sunt si un element independent a carui prezenta se extinde in orice colt al casei tale, chiar si afara.

Numarul si tipul luminilor de Craciun

Pentru a cunoaste cantitatea si tipul de lumini de Craciun de care veti avea nevoie pentru acest sezon, este recomandat sa tineti cont de anumite elemente, cum ar fi locul in care le veti instala, adica daca vor fi doar in brad si in interiorul casei sau daca aveti posibilitatea de a decora  si partea exterioara.

Aceasta decizie va depinde de tipul de iluminat pe care trebuie sa il obtineti si de extensiile electrice pentru a le putea conecta.

Pentru cazul particular al bradului este esential sa se masoare inaltimea si diametrul bazei pentru a calcula metrii aproximativi al luminilor de Craciun. Exista o serie de dimensiuni diferite si majoritatea au un contact special care le permite sa fie conectate unul la celalalt si astfel sa acopere spatii mari.

Lungimea luminilor de Craciun joaca, de asemenea, un rol important in proiectarea si efectul pe care doriti sa il obtineti, deoarece aceasta masura va depinde de spatiul pe care va trebui sa-l lasati pe fiecare parte a bradului. Daca lasati o separare de 10 centimetri, il veti face sa para mai stralucitor din cauza apropierii luminilor care vor da o luminozitate mai mare.

Pe de alta parte, daca lasati o distanta de 30 de centimetri intre fiecare asezare a luminilor, efectul va fi mai putin luminos.

Led-uri de Craciun

In cazul in care sunteti in cautarea unei tendinte mai ecologice, seriile LED sunt o alternativa buna, deoarece ofera o scadere a consumului de energie cu pana la 80% mai putin in comparatie cu luminile normale. In plus, au o durata de viata mai lunga decat luminile traditionale standard si, deoarece umbra lor este mai rece, produc mai putina caldura, reducand riscul de incendiu.

Luminile led de Craciun vor da o nota speciala si destul de moderna decorului sezonului, asa ca ar putea fi timpul sa indrazniti sa incercati schimbarea si sa va bucurati de un alt tip de iluminat.

0 Shares
You May Also Like