haine-copii-de-firma

Matusica, cu cardul la atac!

0 Shares
0
0
0

În mai voi fi din nou mătușică. Verișoara mea va împlini o vârstă rotunjoară și va aduce pe lume o mogâldeață. Știm deja că e o fetiță, deci va fi o mogâldeață roz, albă, lila, mov, roșu, violet, și alte câte și mai câte nuanțe potrivite sexului frumos. Primul instinct a fost să mă duc în mall să văd ce ofertă este. Mi-a cam picat fața când am văzut ce prețuri au .

Pe urmă, m-am gândit că am ceva cunoștințe în Marea Britanie și mai am habar de ceva mărci bune de acolo. La ei, reducerile sunt pe bune, nu doar de ochii lumii. Așa că, prima dată m-am tot uitat la oferta feluritelor magazine online: Amazon, Argos, George, Sports Direct, Mothercare, Matalan, Gap, Zara, Next și multe altele. Ofertele nu prezintă nicio problemă (se poate și ieftin, și bun), însă costurile de transport sunt destul de mari până în România, de până în 15 lire. Opțiunea asta a picat rapid. Dacă aveam un inel ca Arabella, să-l întorc numai și să zbor peste Marea Mânecii și-napoi, poate că era totul ok.

Nu m-am descurajat: vreau ieftin și bun. Așa că mi-am amintit că în Marea Britanie este un lanț important de magazine tip outlet, nu neapărat cu rebuturi, ci cu marfă rămasă nevândută dintr-un motiv sau altul. Îi zice TKMaxx și, pentru unii, e unicul mod de a achiziționa ceva de marcă așa … mai de lux. M-am gândit că trebuie să fie și la noi așa ceva, măcar online.

Zis și făcut: am dat un search amănunțit cu Google. Nu mi-a luat mai mult de cinci minuțele, bătute pe muchie. Am și găsit ceva: și pentru vară-mea, și pentru viitoarea nepoțică:

 

.

Si ce credeti ca am mai gasit, un site de haine copii la cele mai mici preturi din Romania .

Sunt doar câteva exemple, la nimereală. Important e că am mai multe opțiuni decât credeam, mai trebuie doar să stabilesc un buget precis. Eventual mai întreb rudele exact de ce e nevoie. E posibil să nici nu le trebuiască haine, ci doar accesorii. Jucării sau, ce știu eu … suzete sau bonețici de nu-știu-care. E ok, am verificat. Are magazinul și mănuși, și ciorapi, și bască, și căciulă, și bavețică. Sunt de toate, ceea ce e bine de știut. Un bebe crește repede. Tii hii! Parcă m-aș uita la haine pentru păpuși, tare-s drăgălașe!

Dacă mă încadrez în 120 de lei pentru ambele sărbătorite, atunci nu mai trebuie să plătesc coletul poștal. Plătesc doar comanda propriu-zisă. Dacă mai rămân ceva bănuți, îi iau și nepoțelului ceva frumos. El are aproape cinci ani, dar pentru aia îi place să fie cochet, să iasă în evidență. Așa ceva i-ar sta bine,că poartă mult albastru:


.

De fapt, cu el e mai complicat … trebuie să-l las să aleagă singur. E foarte încăpățânat. Nu-i vorbă, pot returna ce comand dacă nu-i place, există și opțiunea asta. Dar, de ce să mă complic inutil? Poate alege direct de acasă … poate chiar ceva de mărime un pic mai mare, pentru 5-6 ani, că deja a început să se înalțe. Trebuie să-l țină ceva măcar încă șase luni de la data cumpărării. Eee … om trăi și-om vedea!

0 Shares
You May Also Like