Mituri demontate despre ramele din PVC

Mituri demontate despre ramele din PVC

0 Shares
0
0
0

In jurul ramelor din PVC au fost construite numeroase mituri pe care in acest articol le vom demonta. Se spunea ca geamurile din PVC se pot deforma in cazul fluctuatiilor de temperatura.

Proiectarile moderne au contribuit la diminuarea pana la zero a posibilitatii ca ramele sa isi modificeforma. Ramele de ferestre din plastic si din PVC-U sunt un adevarat pas inainte, deoarece acest material este foarte ferm pe de o parte si foarte elastic pe de alta parte. In plus, PVC-U ofera rezistenta la temperaturi ridicate.

Aspecte de mediu: ramele de ferestre din plastic practic nu putrezesc. Prin urmare, acestea ajung in depozitele de deseuri si devin o povara asupra mediului dar cu toate acestea, geamurile din plastic sunt desigur reciclabile – si datorita cresterii gradului de constientizare  din ce in ce mai multe ferestre din plastic sunt reciclate. Noi va recomandam geamuri PVC Helios pentru rezistenta si durabilitate.

Optica: astazi, exista o varietate de moduri de a schimba aspectul ramelor de ferestre din PVC. Pe langa posibilitatea de a produce rame de ferestre din plastic colorate, ramele de ferestre din plastic pot fi prevazute si cu folie decorativa din lemn.

Pericol pentru sanatate: Ramele din PVC nu sunt periculoase pentru sanatate. Devine problematica situatia doar in cazul unui incendiu, deoarece atunci se elibereaza substante toxice.

Pentru a dota cadrele de ferestre cu proprietati pozitive suplimentare, astazi sunt oferite rame din doua materiale combinate intre ele. Acestea includ ramele de ferestre din aluminiu combinat cu plastic. Aici, ramele de ferestre din plastic sunt acoperite cu aluminiu. Acest lucru face ca ferestrele sa fie deosebit de rezistente la lumina si le confera un aspect de inalta calitate.

Din punct de vedere tehnic, rafturile din PVC de astazi pot face tot ceea ce pot face ramele de ferestre din lemn si aluminiu: au proprietati bune de izolare termica si fonica si ofera protectie impotriva efractiei cu armaturile corespunzatoare si vitrajele de inalta calitate. In plus, au nevoie de un nivel de intretinere redusa si sunt durabile si rentabile.

Daca doriti sa schimbati ferestrele in propria casa, aveti in vedere doua lucruri: cat va costa proiectul? Si care sunt avantajele pe care le obtineti de la un tip de ferestre? Acum, inlocuirea geamurilor vechi, in general, are deja cateva avantaje: confortul general al locuintei printr-o mai buna izolare a geamurilor si un climat de interior mai echilibrat si, de asemenea, protectia impotriva efractiei sau protectia impotriva zgomotului poate fi imbunatatita automat de noile ferestre.

Fiecare material are propriile avantaje si dezavantaje. Cele mai multe dintre considerente se concentreaza pe fereastra din PVC, care a devenit cea mai utilizata fereastra in ultimii ani.

Materialul cel mai des utilizat pentru profilurile de ferestre PVC-ul. Dupa ce primul profil de ferestre din plastic a fost dezvoltat in anii ’60, progresul triumfal al ferestrelor din PVC a transformat complet conceptul, iar ferestrele din lemn din ce in ce mai clasice au fost inlocuite de modelul PVC, datorita numeroaselor avantaje si beneficii pe care acestea le ofera.

0 Shares
You May Also Like