Modul de functionare al unui amanet auto

Modul de functionare al unui amanet auto

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre tipurile de imprumuturi oferite clientilor de catre casele de amanet, cu siguranta toata lumea cunoaste faptul ca oamenii trebuie sa gireze cu tot felul de obiecte valoroase, cum ar fi bijuteriile din aur de exemplu.

Sunt oameni care nu detin bijuterii din aur, insa care au posibilitatea de a obtine un imprumut de la o casa de amanet, iar pentru asta aleg sa gireze cu telefonul, cu televizorul sau cu orice produs electronic, pentru ca acum, se ofera si imprumuturi pentru amanetarea aparaturii electronice.

Cei care isi doresc neaparat o suma mai mare de bani, pot opta pentru un imprumut de la o casa de amanet auto Bucuresti, insa dupa cum spune si denumirea acestui tip de imprumut, pentru a primi suma de bani necesara, clientii casei de amanet trebuie sa gireze cu un autotursim.

In cazul in care ai de gand sa iti amanetezi si tu masina, si esti proprietar in acte, atunci trebuie sa ai la tine cartea de identitate, trebuie sa prezinti certificatul de inmatriculare al masinii sau talonul (cum preferi sa ii spui), cartea de identitate a masinii, si cheia sau cheilie masinii, iar dupa ce masina va fi evaluate, se va putea incheia contractul de amanet, daca vei considera ca primesti banii cuveniti in schimbul masinii.

Daca masina este cumparata pe firma, atunci este obligatoriu ca pe langa documentele masinii sa ai asupra ta si o copie de inregistrare in Registrul Comertului al firmei.

Referitor la contractul de amanet, acesta trebuie sa stii ca in mod normal, se desfasoara pe durata a 30 de zile, insa ai posibilitatea sa prelungesti aceasta perioada. Daca in schimb ai banii mai repede si vrei sa iti achiti datoria, poti sa o faci oricand, iar astfel iti vei recupera mult mai rapid masina.

Privind siguranta masinii chiar nu ai avea de ce sa ai nici macar un motiv de ingrijorare, pentru ca aceasta va fi pastrata in parcul auto al casei de amanet, care este monitorizat video, parcul este pazit de o firma de paza, iar tu ca si proprietar poti vedea oricand imaginile pentru a te asigura ca masina este in stare perfecta.

Daca in aceasta perioada te hotarasi ca ar fi bine sa vinzi masina, casa de amanet te va lasa sa duci chiar si unul sau mai multi clienti in parcul respectiv pentru a vedea masina si pentru a o vinde daca este cazul. Cu siguranta casa de amanet are de castigat de pe urma vanzarii masinii tale, pentru ca in acest fel, se asigura de faptul ca isi va recupera datoria de la tine.

Asadar, amanetul auto poate sa fie o solutie foarte rapida si usoara de a face rapid de bani, in cele mai neprevazute situatii. In situatia in care ai si tu nevoie urgenta de bani si nu ai alta solutie la dispozitie, poti alege sa iti amanetezi fara probleme masina, iar daca iti vei achita datoria la timp, iti vei recupera si masina la timp.

0 Shares
You May Also Like