Moduri de a castiga bitcoins

Moduri de a castiga bitcoins

0 Shares
0
0
0

Exista multi sustinatori Bitcoin care cred ca moneda digitala este viitorul si investitiile in aceasta moneda astazi, le poate aduce profituri uriase mai tarziu. Cel mai popular mod de a detine Bitcoins este cumpararea pe un schimb Bitcoin, acolo unde pot vinde bitcoin toti cei care detin asemenea monede.

Unele persoane pot alege sa le pastreze pentru o perioada de timp mai lunga, in timp ce altora le place sa profite vanzandu-le imediat ce gasesc o oportunitate. Ca orice alt activ, principiul de a cumpara ieftin si de a vinde cat mai scump se aplica Bitcoins. Este interesant ca exista multe alte modalitati de a castiga si de a detine Bitcoins, care sunt diferite de cumpararea lor pe un schimb Bitcoin. Iata cateva optiuni pe care pasionatii de Bitcoin le pot explora.

Minerit

Mineritul Bitcoin este procesul prin care Bitcoins sunt eliberati pentru a intra in circulatie. In cuvinte simple, implica rezolvarea unui puzzle dificil din punct de vedere computerizat pentru a descoperi un nou bloc care se adauga la blockchain si primeste o recompensa sub forma a putini bitcoins.

Recompensa bloc (Bitcoins noi) care in prezent are 25 (a fost 50 in 2009 si scade la fiecare 4 ani). In 2009, cand a inceput exploatarea, a fost nevoie de un desktop obisnuit pentru a putea genera monede, dar pe masura ce sunt generate din ce in ce mai multe bitcoins, dificultatile in procesul de exploatare cresc. Pentru a combate nivelul de dificultate, minerii folosesc acum hardware-ul mai rapid, cum ar fi circuitele integrate integrate pentru aplicatii (ASIC), unitati de procesare mai avansate, cum ar fi unitatile de procesare grafica (GPU), etc.

Primirea ca plata

Un alt mod de a castiga Bitcoins poate fi sa il acceptati ca mijloc de plata pentru produsele sau serviciile vandute sau furnizate. Daca aveti un magazin mic care vinde produse alimentare sau flori, trebuie doar sa afisati un semn „Bitcoin Acceptat Aici”, iar multi dintre clientii dvs. ar putea prefera sa plateasca prin aceasta optiune. Este usor sa acceptati Bitcoins chiar si pentru o afacere online, trebuie doar sa adaugati aceasta optiune impreuna cu diverse alte modalitati, cum ar fi cardul de credit, net banking, etc. Platile online vor necesita un instrument comerciant Bitcoin pentru a accepta plati Bitcoin.

Plata dobanzii

Un alt mod interesant de a castiga Bitcoins este imprumutandu-le. Imprumutul poate avea trei forme – imprumutul direct catre cineva cunoscut sau printr-un site web care faciliteaza imprumuturile de la egal la egal la imprumuturi sau imprumutul Bitcoins unor site-uri web care actioneaza ca banci unde castigati o anumita rata a dobanzii pentru depozitele Bitcoin. Cu toate acestea, fiti siguri de factorul de fiabilitate in timp ce alegeti un site web care ofera depozit sau servicii peer to peer; parcurgeti termenii si conditiile, cercetarea despre locatia si reputatia companiei avand de-asemenea un rol important.

Munciti pentru ei

Bitcoinsul poate fi castigat in mod regulat prin plata unui loc de munca in Bitcoins. Acest sistem nu este inca popular si are astfel limitari in ceea ce priveste astfel de oferte. In afara de a lucra pentru companie, explorati optiunea de a fi platita in Bitcoins ca angajat independent. Exista cateva site-uri web dedicate locurilor de munca cu moneda digitala care ofera locuri de munca – oportunitati de angajare independente, part-time, cu norma intreaga pentru plata in Bitcoin.

Putine alte modalitati de a castiga bitcoins pot fi prin sfaturi, faucet, arbitraj, etc. Lumea monedei virtuale este din ce in ce mai mare cu schimburi proprii, cazinouri, locuri de munca, hardware, aplicatii si acceptare din ce in ce mai mare. Cu toate acestea, lipsa de claritate a reglementarilor si legalitatii sale ridica in continuare intrebari si ii impiedica pe multi sa se alature lumii Bitcoin.

Cei care aleg insa sa investeasca in bitcoin sau care muncesc pentru bitcoin, ori cei care mineaza pentru bitcoin, cu siguranta atunci cand vor avea una sau mai multe monede, vor putea sa le vanda, pentru a obtine profit.

Cei care tranzactioneaza mereu, cu siguranta sunt dispusi sa cumpere bitcoin atunci cand pretul acestor monede scade, si isi doresc sa le poata vinde la un pret mult mai mare, pentru a obtine un profit cat mai mare.

0 Shares
You May Also Like