Pentru ce am nevoie de un smartwatch?

Pentru ce am nevoie de un smartwatch?

0 Shares
0
0
0

Un smartwatch este un ceas inteligent care ofera multe alte caracteristici in afara de informatii despre cat este ora. Exemple de facilitati pe care vi le poate oferi un ceas inteligent sau un smartwatch (in functie de cum vreti sa-i spuneti), includ monitorizarea ritmului cardiac, urmarirea activitatii dvs. si furnizarea de memento-uri pe tot parcursul zilei.

La fel ca un smartphone, un smartwatch are un ecran tactil, care va permite sa efectuati actiuni atingand sau glisand pe ecran.

Ceasurile inteligente moderne includ mai multe aplicatii similare cu aplicatiile pentru smartphone-uri si tablete. Aceste aplicatii ofera functionalitati suplimentare, cum ar fi afisarea informatiilor meteo, listarea preturilor actiunilor si afisarea hartilor si directiilor. Majoritatea ceasurilor inteligente pot fi folosite si pentru a efectua apeluri telefonice si a trimite si primi mesaje text.

In timp ce aceste aplicatii ruleaza direct pe smartwatch, acestea necesita un smartphone pentru a functiona. Acest lucru se datoreaza faptului ca datele sunt primite mai intai de telefon, apoi trimise catre ceasul inteligent pe care il purtati pe incheietura mainii.

Majoritatea ceasurilor inteligente nu includ Wi-Fi si nu au o cartela SIM pentru date mobile. Prin urmare, majoritatea aplicatiilor pe care le puteti folosi pe un ceas inteligent, se bazeaza pe un smartphone compatibil pentru a furniza date printr-o conexiune Bluetooth.

De exemplu, aplicatia de mesaje text de pe ceasul inteligent va poate permite sa dictati si sa trimiteti un mesaj text, dar mesajul real este trimis utilizand telefonul. Daca ceasul nu se afla in raza de actiune a semnalului Bluetooth al telefonului, mesajul nu va fi trimis.

Deoarece ceasurile inteligente se bazeaza pe smartphone-uri pentru un procent mare din functionalitatea lor, acestea sunt in general considerate un accesoriu pentru smartphone, mai degraba decat un dispozitiv independent.

Totusi, ceasurile inteligente ofera o serie de functii care nu necesita un smartphone. De exemplu, urmarirea activitatii este posibila folosind accelerometrul incorporat si monitorul de ritm cardiac incorporat.

Un ceas inteligent cu receptor GPS poate urmari si inregistra cu precizie alergarile in aer liber. Daca ceasul dvs. are un cip NFC (comunicare in camp aproape), puteti plati achizitiile cu ceasul folosind un card de credit stocat. In cele din urma, daca ceasul dvs. are suficient spatiu de stocare pentru fisiere muzicale, puteti reda melodii direct de pe ceas folosind casti fara fir.

Asadar, acestea sunt cateva dintre informatiile de baza de care trebuie sa aveti habar atunci cand vine vorba despre ceasurile inteligente. Daca doriti sa achizitionati un astfel de accesoriu, cu siguranta magazingsm.ro este locul in care trebuie sa ajungeti. Acest magazin online are pe stoc o multime de modele de ceasuri inteligente foarte interesante.

De exemplu, va puteti indrepta atentia spre produsul Amazfit Bip S Carbon Black (new model 2020), care dispune de specificatii super interesante. De exemplu, acest smartwach are o baterie de 200 mAh Lithium Polymer, sistem de operare iOS & Android, Always-on Display, Rezistenta la apa 5 ATM, Accesorii incluse Amazfit Bip S, incarcator magnetic, plus multe alte caracteristici interesante.

Aceasta este insa doar un exemplu de smartwatch pe care il puteti gasi la magazin gsm. Acest magazin online va ofera posibilitatea de a descoperi o colectie impresionanta de ceasuri inteligente.

Puteti alege de exemplu sa purtati dvs. un ceas inteligent in viata de zi cu zi pentru a va monitoriza ritmul cardiac, si pentru a primi cele mai importante notificari direct pe ceas. Puteti insa alege sa cumparati un astfel de accesoriu pe care sa il oferiti drept cadou unei persoane dragi din viata dvs., cum ar fi partenerul sau partenera dvs., fratele, sora, cel mai bun prieten, sau pentru colegul de la birou.

0 Shares
You May Also Like