Performanta telefoanelor Samsung moderne

Performanta telefoanelor Samsung moderne

0 Shares
0
0
0

Acest lucru este putin mai putin tangibil, dar te face sa simti ca esti un utilizator S6, si te poti rasfata cu noua tehnologie. Ecranul curbat, notificarile de margine si ecranul incredibil sunt caracteristici care ar putea deveni norma in anii urmatori. Si nu uitati de privirile invidioase care vor aparea pe telefonul dvs. smartphone de fiecare data cand il folositi!

Ergonomia la Samsung

Cand iPhone X a fost lansat, multi utilizatori au fost loviti de forma ecranului. Notch. Sa vorbim chiar acum despre crestatura. Designul este intotdeauna un compromis. IPhone X este un milion de compromisuri mici, si producatorii au luat decizia de a nu ascunde acest compromis. Chiar si cateva luni dupa cumparare, iti va fi greu sa te obisnuiesti cu ecranul mai ales atunci cand te uiti la o serie Netflix sau atunci cand te joci (Final Fantasy XV, unele elemente de meniu sunt ascunse).

Cu toate acestea, ecranul sau OLED are aceeasi dimensiune ca si Samsung AMOLED. Trebuie sa spunem ca Samsung este cel care a devanasat Apple cu doua ecrane de 5,8 inci si notam inca o definitie mai buna la Samsung, dar o mai buna colorimetrie la Apple. Obtinem culori neutre si fidele la Apple, in timp ce culorile ingrozesc ochii  la Samsung.

Pe ecranul Samsung Galaxy S9, ecranul face aparatul mult mai atractiv si mai imersiv de folosit. De asemenea, producatorul coreean a dat numele frumos, putin inutilizat, Infinity Display pentru a-si apasa lipsa relativa a frontierelor. Veti observa ca unghiurile ecranului sunt diferite. Pe iPhone X, ele formeaza ceea ce se numeste cel mai frecvent un cerc, panta incepe mai devreme, dar este mai moale decat pe Galaxy S9.

Retineti, de asemenea, prezenta unui port de 3,5 mm la Samsung, care aduce un confort real. Cu iPhone X, m-am trezit destul de des cu casti incompatibile cu smartphone-ul meu. Este puternic si va pot spune ca suntem convinsi in aceste situatii.

Pentru a termina pe o nota mai putin buna la Samsung, putem critica aceste margini rotunjite pe laturile ecranului. Departe de a fi practic, aceasta rotunjire nu este niciodata practica pentru afisarea aplicatiilor sau a jocurilor. Vedem din cand in cand ca niste bucati de interfete sa fie trunchiate in partea superioara si inferioara in modul peisaj. Este impresionant din punct de vedere vizual, este mai putin pe zi.

Ambele telefoane inteligente au o carcasa din spate de sticla care capteaza amprentele digitale. La Samsung, preferati versiunea albastra sau purpurie, versiunea neagra este din pacate foarte dezordonata. Aceeasi observatie la Apple, unde versiunea gri este mai grioasa decat versiunea negru / gri.

In sfarsit, Galaxy S9 ofera un slot microSD (compatibil cu cartele microSD de pana la 400 GB). O modalitate buna de a va extinde spatiul de stocare, ceea ce este foarte util atunci cand utilizati telefonul smartphone pentru a filma (in 4K). Amintiti-va ca spatiul de stocare este departe de a fi dat atunci cand acesta este integrat direct in dispozitivele pentru a trece 64-256 GB Samsung va adauga cel putin 100 de euro (ce asteapta confirmarea pretului acestui versiune), in timp ce trebuie sa adaugati 170 la Apple. Mai multe detalii veti putea vedea daca dati click pe service telefoane.

0 Shares
You May Also Like