Pernele de jos: avantaje si caracteristici

Pernele de jos: avantaje si caracteristici

0 Shares
0
0
0

A alege perna din puf de gasca Domine 50×70 din bumbac 100% natural, joasa si moale poate fi adesea solutia potrivita. Schimbarea aspectului casei poate fi adesea rapida si usoara. Una dintre modalitatile de a transforma aspectul casei este inlocuirea textilelor existente. In primul rand, pernele: prin schimbarea culorilor si a formelor, mediul de acasa se va schimba odata cu ele.

Daca o camera pare goala si impersonala, adaugati culoare cu ajutorul pernelor si ati terminat. Simplu, nu-i asa? As spune ca da… Un lucru pe care multi oameni nu il iau in considerare este materialul din care sunt facute pernele.

Tocmai pentru ca gazduieste intregul ciclu de productie in propria fabrica, este in masura sa monitorizeze nivelul de calitate al produselor sale. Calitatea produsului este foarte apreciata nu numai in Europa, ci si in restul lumii.

Avantajele pernelor pus de gasca

Umplerea unei perne cu pene ne permite sa avem avantaje in ceea ce priveste confortul. Este de netagaduit faptul ca fiind un material natural este sigur pentru corpul nostru. Puful este respirabil si, prin urmare, asigura o caldura constanta fara a provoca transpiratie, garantand un nivel ridicat de igiena.

Puful natural are o functie de termoreglare: cantitatea mare de aer retinuta intre pene raspandeste caldura in mod egal in tot patul. Avantajele utilizarii pufului sunt numeroase, usurinta fiind unul dintre ele: un fulg de puf cantareste mai putin de 3 mg, iar o pana mai putin de 30.

Nu trebuie subestimata puterea pufului de a fi extrem de moale si fin la atingere si, in plus, poate fi comprimat fara a-si pierde elasticitatea.

Caracteristicile pernelor de gasca

In plus, spre deosebire de materialele sintetice, puful natural este un mediu ostil pentru proliferarea acarienilor. Puful utilizat pentru pernele din puf de gasca este obtinut exclusiv de la animale crescute in scopuri alimentare si nu provine de la animale vii; acesta este apoi selectat, spalat si apoi sterilizat.

In plus fata de umplutura din puf de gasca, o perna de calitate este realizata la cele mai inalte standarde. Isi fabrica pernele cu canale sau camere patrate, umplute si inchise individual pentru a obtine zone de perne cu capacitati de sustinere diferentiate.

Din toate aceste motive, noi suntem partenerul celor mai bune marci de mobilier de multi ani. Disponibile in multe variante si culori, sunt foarte usoare si ofera caldura potrivita.

Perne din pene

Sa incepem cu cele mai moi care exista, pernele din puf. Exista cu siguranta mai multe merite pentru aceste perne, dar trebuie sa luam in considerare si aspectele nu atat de pozitive, care pot fi adesea umbrite de calitatea ridicata a produsului, dar acest lucru nu este cazul pentru toata lumea. Asadar, sa analizam mai intai avantajele sale:

  • Acestea sunt moi, maleabile si pot fi modelate dupa cum doriti.
  • Acestea isi pastreaza forma initiala in cel mai bun mod posibil, fara a se strivi vreodata: o perna de puf poate suporta o presiune de pana la 80 de ori mai mare decat greutatea sa si revine perfect la forma sa initiala.
0 Shares
You May Also Like