Posibile probleme pentru Samsung GAlaxy S5

Posibile probleme pentru Samsung GAlaxy S5

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy S5 este un telefon excelent, chiar daca are deja o vechime mare pe piata, dar nu este perfect. Utilizatorii Galaxy S5 continua sa aiba probleme dispozitivul. Avand in vedere acest lucru, va vom arata cum sa remediati unele dintre cele mai frecvente probleme Galaxy S5.

  1. Cum sa remediati problemele de viata a bateriei Galaxy S5

Problemele cu durata de viata a bateriei sunt un aspect important pentru toti utilizatorii de smartphone-uri, nu doar pentru cei care detin Galaxy S5. Am vazut tone de reclamatii cu privire la durata de viata a bateriei Galaxy S5 in ultimul timp. Si, in timp ce nu exista o solutie garantata pentru aceste probleme, exista cateva remedieri pentru a incerca sa imbunatatim durata de viata a bateriei pe actualul flagship Samsung.

De multe ori, o aplicatie terta parte cauzeaza probleme. De aceea, va recomandam sa porniti telefonul in modul Safe. Pornirea in modul sigur va dezactiva aplicatiile terte care va vor permite sa identificati potentialii vinovati. Daca nu sunteti familiarizat cu procesul, iata cum sa porniti in modul Safe:

  • Opriti dispozitivul. Apoi, apasati lung pe putere buton si volume down.
  • Odata pornit, puteti da drumul butonului de pornire, dar tineti apasata tasta de volum.
  • Cand ati intrat cu succes in modul Safe, veti observa textul „Modul sigur” in coltul din stanga jos al ecranului.

Va recomandam, de asemenea, actualizarea aplicatiilor cu cele mai recente corectii si imbunatatiri ale erorilor. Asigurati-va ca obtineti feedback din recenziile Play Store inainte de a va deplasa.

Merita, de asemenea, sa reporniti Galaxy S5 pentru a vedea daca asta va disloca problema. Acest lucru a functionat pentru unii utilizatori in trecut. Acest reboot va sterge memoria cache si va opri serviciile care pot fi consumate la baterie.

De asemenea, puteti incerca sa dezactivati NFC si Bluetooth si sa scapati de imagini de fundal live. Imaginile de fundal au potentialul de a descarca bateria asa ca mai bine lasati un fundal simplu.

Daca incercati aceste solutii, dar nu aveti succes, probabil va fi necesar sa cumparati un nou acumulator Samsung Galaxy S5 G900f.

  1. Cum sa remediati problemele Wi-Fi Galaxy S5

Problemele Wi-Fi sunt, de asemenea, o problema comuna cu Galaxy S5. Ca si problemele de viata a bateriei, nu exista o solutie garantata pentru aceste probleme. Cu toate acestea, exista cateva lucruri de incercat daca Wi-Fi inceteaza sa functioneze brusc sau daca conectivitatea Wi-Fi devine brusc instabila.

Primul lucru de facut este sa reporniti Galaxy S5. Daca o simpla repornire nu functioneaza, este timpul sa va verificati conexiunile. Incercati sa reporniti routerul daca nu ati facut asta in acest timp. Va recomandam sa deconectati routerul timp de 30 de secunde, apoi sa il conectati din nou. Puteti face acelasi lucru si pentru modemul dvs. S-ar putea sa luati in considerare si actualizarea firmware-ului ruterului. Daca acele corectii simple nu functioneaza, merita sa va orientati la setarile dispozitivului.

Fortati-va Galaxy S5 sa uite de reteaua Wi-Fi care prezinta probleme. Indreptati-va la conexiunea dorita in Setari si selectati optiunea Uita retea. Apoi, va trebui sa va reconectati la reteaua Wi-Fi cu parola, astfel incat sa va asigurati ca o aveti la indemana.

Merita sa accesati si modul de economisire a energiei pentru a vedea daca exista restrictii. Pentru a accesa modul de economisire a energiei, accesati Setari si apoi in optiunea Mod de economisire a energiei. Aceasta este o solutie cunoscuta pentru problemele Wi-Fi.

Acestea sunt asadar doua posibile probleme cu care se pot confrunta persoanele care detin dispozitive Samsung Galaxy S5. Din fericire, acestea pot fi remediate, daca urmati solutiile mentionate in articol

0 Shares
You May Also Like