Programari la salon cu ajutorul Stailer

0 Shares
0
0
0

Fiecare vizită la salon este un motiv de bucurie pentru că vine la pachet cu o schimbare de look sau aduce relaxarea mult așteptată. Totuși este destul de greu să ai rezervat un loc în scaunul stilistului și deseori renunți la idee. Odată cu apariția Stailer nu trebuie să îți mai faci griji de cum obții o programare la salon. Este simplu!

Accesezi platforma Stailer și alegi din listă specialistul în domeniu care se pliază cel mai bine pe dorințele tale. Totul se realizează online și nu mai este nevoie să dai nici măcar un apel pentru a obține o programare. Descoperă și tu lumea Stailer, de care te vei îndrăgosti iremediabil. Cu siguranță va deveni agenda ta personală în materie de beauty.

Beneficiile Stailer

 Platforma Stailer vine la pachet cu o serie de avantaje de care te poți bucura și tu. În primul rând este 100% gratuită și disponibilă pentru oricine. Chiar dacă activează momentan doar în 5 orașe cheie ale țării, precum Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea și București, are planuri de extindere și în alte părți ale țării până la finele anului. Dacă ești în trecere prin unul dintre aceste orașe, poți oricând să te programezi și tu la un salon și să beneficiezi de aceste servicii.

În al doilea rând poate fi utilizat și fără a crea cont și poți obține o programare la salon chiar astăzi. Este ușor de utilizat și afișează toate informațiile încă din prima pagină. Tot ce trebuie să faci este să selectezi câmpurile cu informațiile relevante.

Dacă optezi pentru varianta de cont creat poți seta și un reminder care să te anunțe când ai programarea, astfel încât să nu o omiți. Tot contul îți permite să vizualizezi toate serviciile și saloanele la care ai fost și ai beneficiat de tratamente, astfel încât să te poți întoarce dacă ai fost mulțumit.

Servicii disponibile pe Stailer

 Stailer este destinat în egală măsură femeilor și bărbaților. Orice persoană care pune accent pe aspectul fizic și vrea să beneficieze de servicii calitative din aria hair & beauty, poate oricând să acceseze platforma.

Poți vedea lista de saloane de cosmetica masculina in Cluj oricând, iar lista de opțiuni te va impresiona cu siguranță. Viața e prea scurtă să mergi toată viața la același cosmetician sau stilist. Îndrăznește să încerci lucruri noi chiar și în această arie.

Femeile care au nevoie de o programare pentru o coafură și un make-up de seară pentru un eveniment important, pot rezolva ambele lucruri printr-o singură vizită. Faci programările una după alta și când părăsești incinta salonului ești gata de petrecere, cu un look de care ești sigură că va arăta la fel toată seara.

Încearcă Stailer și bucură-te oricând de o schimbare pentru orice eveniment sau zi obișnuită de marți. Simplu, rapid și facil – Stailer.

Contact:

support@stailer.ro.

0 Shares
You May Also Like