Proprietatile si beneficiile oferite de Argentum pentru sanatate

Proprietatile si beneficiile oferite de Argentum pentru sanatate

0 Shares
0
0
0

Nitratul de argint are proprietati antibacteriene recuboscute. A existat o perioada in care acest compus de argint a fost folosit sub forma unui medicament pentru a trata ranile, precum si pentru a vindeca epilepsia, negii si infectiile oculare la nou-nascutii. Atunci cand este utilizat in cantitati excesive, nitratul de argint compus este extrem de toxic si duce la probleme de respiratie acute, insa produsul homeopat pierde toata aceasta toxicitate in momentul fabricarii.

Recomandam Argentum Special 77 ppm, un produs realizat si testat de profesionisti in domeniul tratamentelor homeopate.

Remediul homeopat Argentum se prepara prin extragerea cristalelor de azot de argint  din mineral si ulterior prin lichefierea acestora in alcool. Argentum este un tratament important si multe persoane depind de el pentru a obtine o stare de sanatate buna. Este important de mentionat ca produsul final nu pastreaza nicio urma sau toxicitate a substantei originale.

Acest remediu este cel mai indicat pentru afectiuni precum claustrofobia, spaima in stadiu avansat si anxietatea. Sunt remediate si alte  simptome precum transpiratia, palpitatiile, lipsa de somn si varsaturile .

De asemenea persoanele care simt ca nu au forta in brate sau tremura permanent vor observa o serie de beneficii dupa utilizarea acestei substante.

Produsul homeopat Argentum este, de asemenea, prescris pentru vindecarea afectiunilor digestive, cum ar fi balonarea, diareea, varsaturile, precum si durerile de cap.  Este un tratament foarte bun pentru femei in perioada menstruala, deoarece vindeca inflamatiile. Este folosit de asemenea si pentru vindecarea conjunctivitei.

Trebuie subliniat faptul ca acest remediu homeopat este eficient pentru sindromul intestinului iritabil (IBS), o problema larg raspandita a sistemului digestiv.  In plus, ajuta si in sindromul colonului iritabil.

In general, argintul se gaseste alaturi de alte minerale precum cupru, zinc si fier in depozitele de minereu. Argintul este folosit pe scara  in nenumarate aplicatii, de la fabricarea circuitelor electronice si pana la fabricarea oglinzilor.

Desi numeroase persoane si oameni de stiinta au incercat sa convinga publicul de faptul ca nu avem nevoie de argint in corp, in realitate lucrurile sunt diferite, iar argintul este o substanta pe care nu o putem depozita in stare pura in organism si pe care o sintetizam greu, motiv pentru care trebuie gasita cea mai buna forma de a il introduce sub forma de compus chimic.

Argentum ajuta si celulele creierului.  Uneori, celulele creierului incep sa se dizolve treptat si, ca urmare a acestui fapt, se instaleaza senilitatea precoce. Astfel de defecte se initiaza in portiunea centrala a creierului si ulterior se extind lent catre celelalte parti ale acestuia. Persoanele care sufera de astfel de probleme pot experimenta si stari in care uita foarte multe lucruri, dureri de cap atunci cand incearca sa gandeasca intens si chiar afectiuni ale articulatiilor mainilor, in special la nivelul degetelor. Alaturi de alte medicamente si tratamente alopate sau homeopate, Argentum va avea efecte benefice.

Argentum sporeste secretia de melatonina si duce la regenerarea celulara prin producerea propriilor celule in interiorul sistemului. Sunt accelerate procesele de cicatrizarre si este stopata aparitia simptomelor racelilor, produsul fiind un antioxidant puternic, un bun antiinflamator si un produs antifungic, antiviral si bacteriostatic renumit.

0 Shares
You May Also Like