Protejeaza-ti investitia prin reparatii iPhone

0 Shares
0
0
0

iPhone nu a fost niciodata o investitie ieftina, indiferent daca l-ai achizitionat direct din fabrica sau l-ai platit in timp prin rate scumpe. Asigurarea telefonului mobil este o risipa de bani cand vine vorba despre iPhone, datorita preturilor stabilite de Apple, doar inlocuirea unui iPhone 4 ajungand la suma de aproximativ 794 RON.

Daca ai fost in posesia iPhone-ului tau timp de un an inainte sa-l spargi, poti ajunge la peste 397 RON. Sumele variaza in functie de vechimea modelului de iPhone pe care il detii si doresti sa-l inlocuiesti. In momentul in care clientii se angajeaza sa achizitioneze asigurarea pentru telefonul mobil, costul de inlocuire este un subiect care intra in discutie.

Lasand deoparte Apple, ai doua variante atunci cand ajungi in situatia de a-ti fi spart sau deteriorat iPhone-ul: sa-l repari singur cu ajutorul  instrumentelor proprii si tutorialelor online sau sa apelezi la serviciile unui centru de reparatii iPhone, sau un service autorizat.

Sa-l repari singur este optiunea riscanta, intrucat circuitul unui iPhone este suficient de complicat pentru a da batai de cap pana si expertilor care au mai avut de lucru si cu alte telefoane mobile; sansele de reusita in cazul de fata sunt destul de mici, si exista riscul de a te trezi cu telefonul mai deteriorat decat atunci cand te-ai apucat sa-l repari, intrucat doar schimbarea display-ului necesita o anumita precizie si grija.

Desigur, la prima vedere este optiunea mai ieftina, dar depinde foarte mult si de problema telefonului, iar daca problema in cauza tine de baterie, in cazul in care scade desi e la incarcat, atunci procesul este mult mai complicat decat pare.

A doua varianta pare mai costisitoare, dar este mai sigura, si dureaza si mai putin timp, astfel incat poti avea telefonul reparat in aceeasi zi, si nici nu trebuie sa te complici sa te deplasezi prin traficul localitatii tale mai ales la inlocuire sticla iphone 6, astfel ca poti chema tehnicianul la tine acasa sau la locul de munca; poti astfel scuti mult timp, plus ca nu te trezesti ca trebuie sa stergi toate datele din telefonul tau vechi sau sa trebuiasca sa iti descarci datele din nou pe un telefon nou.

Cu ajutorul unui service autorizat, nu va trebui sa iti faci griji in privinta nici unei probleme legate de a reseta memoria telefonului tau de la zero; stim cu totii cat de complicat este atunci cand trebuie sa faci acest lucru.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci atunci cand ajungi in aceasta situatie este sa te documentezi putin cu privire la service-urile autorizate de reparatii iPhone din localitatea ta, despre avantajele pe care le ofera si feedback-ul pe care l-au primit de la clienti, sau ceri un sfat de la persoanele care au iPhone si au mai trecut printr-o astfel de situatie. Bineinteles, a gasi service-ul potrivit este o chestiune de rabdare si de timp, dar merita atunci cand iti primesti inapoi iPhone-ulca nou.

0 Shares
You May Also Like