Rutina-de-ingrijire-a-tenului

Rutina de ingrijire a tenului

0 Shares
0
0
0

Atunci cand apelam la o combina cosmetica suntem fericite pentru cateva ore datorita faptului ca tenul nostru este din nou frumos si luminos insa acest efect dispare daca nu continuam sa ne intretinem in mod corect pielea. In acest articol va prezentam pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a va ingriji cat mai bine tenul si pentru a mentine rezultatele foarte bine.

 

Suntem siguri ca ati auzit pana acum foarte multe sfaturi despre modul in care ar trebui sa va ingrijiti tenul in general. In mod sigur ati folosit foarte multe produse cosmetice de la mai multe branduri si ati incercat cel putin 10 saloane diferite de cosmetica. Cu toate astea exista si unele lucruri pe care orice femeie va trebui sa le stie si care va ajut sa aveti o mai mare grija de ten.

In primul rand este foarte important sa utilizati produse de ingrijire care sa fie si adaptate la tipul de piele. Este foarte important sa fiti siguri ca utilizati produsele special create pentru tipul vostru de fata. Pielea uscata nu are tot aceleasi nevoi ca si pielea grasa.

Oferiti atentie speciala in zonele sensibile. Sunt unele parti ale fetei precum conturul ochilor, buzele, etc ce au si o piele mai subtire. Zonele acestea au nevoie de ingrijire speciala in special in jurul buzelor si ochilor. Acestea sunt zonele foarte sensibile ale fetei si au si nevoie de o atentie speciala.

Curatarea foarte delicata este o alta etapa. Trebuie sa aveti grija de ten cu ajutorul produselor pe care le utilizati. Pentru a nu va agresa tenul si pentru a ii respecta un echilibru natural este important sa folositi un demachiant care sa aiba pH neutru si care sa fie special facu pentru a va curata pielea cu delicatete.

Exfolierea nu poate lipsi. Folositi tratamente exfoliante potrivite odata sau de mai multe ori pe saptamana. Trebuie sa fie eficiente insa delicate. Alegeti si un produs de exfoliere care sa aiba pH neutru si care sa fie perfect pentru a netezi si purifica pielea in timp ca ii respecta acesteia si echilibrul natural.

Dermul are in componenta 70 de procente apa si epidermul are 15 procente. Pentru a putea pastra tenul bine hidratat e foarte important sa alegeti si o crema hidratanta care sa ofere un echilibru bun in ceea ce priveste nivelul de apa care exista in piele.

Hidratarea este un element esential. Dermul are in componenta 70 de procente apa si epidermul 15 procente. Pentru a pastra tenul hidratat e important sa alegeti si o crema hidratanta care sa ofere echilibru la nivelul de apa din piele. Puteti sa folositi de asemenea si masti hidratante si puteti inlatura excesul cu spray cu apa termala.

Pentru a evita riscul alergiilor care provin de la produsele nepotrivite tenlui folositi produse de machiaj hipoalergenice care sunt special concepute pentru a intampina nevoile oricarui tip de piele chiar si a celei sensibile.

Poluarea, stresul, fumul, toate au efecte nocive asupra tenului. Utilizati inainte de a pleca de acasa produse de ingrijire care sa va protejeze de factori de stres cotidieni.

0 Shares
You May Also Like