Sfaturi-pentru-cumpararea-gentilor

Sfaturi pentru cumpararea gentilor

0 Shares
0
0
0

Amintiti-va mereu ca gentile largi trebuie sa fie pastrate pentru tinutele casual deoarece emana un aer relaxat.

Posete mici si genti piele se asorteaza in tinutele normale, elegante si atragatoare carora le da stil si rafinament. Cel mai probabil este ca nu veti purta o geanta uriasa la opera ori un clutch in momentul in care mergeti la piata.

Inainte de a cumpara geanta e recomandat sa luati in calcul si forma sa si gradul in care aceasta se afla in concordanta cu conformatia. Daca purtati o geanta care se potriveste  pe corp poate schimba si pune mai bine lookul in valoare.

Noi va recomandam sa tineti cont si de faptul ca firma pe care o are o geanta va trebui sa se opuna conformatiei tale.

Daca sunteti slaba si inalta alegeti gentile rotunjite care se potrivesc cu fizicul, si in cazul in care  sunteti scunda gentile de forma rectagulara sunt cele mai potrivite pentru ca va face sa pareti mult mai inalta.

Daca sunteti mica de inaltime puteti alege si genti care nu atarna mult pe langa corp petru ca va vor face sa aratati si mai scunda.

Un alt aspect de care va recomandam sa tineti cont in momentul in care alegeti o forma pentru geanta sunt si contextele in care geanta urmeaza sa fie purtata.

Gentile postas ori gentile business de forma clasica si rigida ori gentile  de laptop se potrivesc la birou, in timp ce o geanta voluminoasa cu forma de semiluna si capete lasate confectionata din materiale moi si flexibile se recomanda pentru drumetii ori pentru weekend.

Dupa ce alegeti forma si marimea unei genti pe care o considerati potrivita a venit momentul sa ii alegeti si culoarea. Geanta trebuie sa se asorteze cu tinuta si cu pantofii pentru a da stil unei tinute.

Incercati sa cumparati si o geanta a carei culoare se va potrivi cu cele mai multe dintre hainele voastre.

Pentru a fi mai practica se poate miza si pe genti dintr-o culoare si de asemenea va recomandam sa alegeti in general culori neutre.

De exemplu negrul e o culoare neutra cu care nu vom da gres atunci cand vorbim despre eleganta si despre stil se poate asocia negrul si cu orice alta culoare din vestimentatie.

Albul ori maroul sunt si ele culori neutre pentru care e recomandat sa optati atunci cand cumparati o geanta pentru ca sunt culori pe care in general le asociati cu cea mai mare parte a hainelor existente in garderoba. 

Culorile trebuie sa se armonizeze si sa fie combinate cu bun gust si ar trebui sa obtinem o combinatie perfecta.

De exemplu daca aveti o tinuta cu piese in mai multe nuante atunci geanta trebuie sa fie de o singura culoare si la polul opus se afla situatia in care vestimentatia este de o singura culoare si cand puteti sa alegeti o geanta in mai multe culori sau cu imprimeuri.

Gentile colorate ori stralucitoare pot fi contrastante cu diverse culori dintr-o tinuta  si pot evidenta aceasta tinuta mult mai bine. Tineti cont si de material.

0 Shares
You May Also Like