Sfaturi pentru utilizarea extensiilor din par natural

Sfaturi pentru utilizarea extensiilor din par natural

0 Shares
0
0
0

Atunci cand aveti extensii par natural se recomanda sa urmati mai multe sfaturi pentru ca ele sa reziste.

Pentru asta, va prezentam declaratiile unui manager de salon profesionist.

Ca salon profesionist, este de datoria noastra sa ne educam pe toate tipurile de extensii care ar putea functiona pentru clientii nostri ca solutii la parul rar. Nu trebuie sa ne oprim la o singura marca sau tip, deoarece nu toate extensiile functioneaza pentru toata lumea.

De-a lungul experientei noastre in extensia parului, am incercat mai multe tipuri de extensii.

Desi exista o multime de alte marci  nu am avut inca  sansa sa le incercam pe toate chiar daca multe dintre ele sunt minunate.

Extensiile care se aplica prin coasere sunt eficiente ca si costuri, usor de intretinut si destul de usor de indepartat. Parul clientului este impletit pentru a crea o baza pentru firele de par care trebuie cusute si atasate. Aceasta tehnica nu este pentru orice client; nu toate tipurile de par pot suporta stresul din cauza impletirii si a greutatii extensiilor.

Exista multe texturi diferite, culori si tipuri de par pentru care clientii pot alege si exista multe puncte de pret diferite, pe baza calitatii si lungimii.

Extensiile cu ajutorul clipsurilor sunt extensii care sunt atasate cu ajutorul unei cleme. Clip-in-urile vin in diferite dimensiuni, astfel incat sa poata fi plasate in jurul capului. Ele sunt excelente pentru acel client care doreste ceva rapid pentru ocazii speciale. Aceste extensii se pun rapid si se potrivesc pentru orice tip de par.

Acestea ofera par sintetic, dar recomandam clientilor nostri metoda de aplicare cu caldura. Extensiile care se aplica cu caldura sunt cele mai bune.Sunt pentru clientii care cauta lungime si / sau volum. Si sunt perfecte pentru cineva cu par care nu poate suporta stresul. Halos are o sarma nedetectabila conectata la baza parului.

Extensiile pentru volum. Extensia adauga grosimea si volumul in partea superioara a capului pentru a ajuta la camuflarea parului subtire. Acelea pe care le-am folosit fie au un clip sau micro margele mentinandu-le la locul lor.

Micro legaturile: Micro link-urile pot fi cunoscute sub numele de micro-margele sau incuietori, acestea sunt usor de pus si usor de scos afara. Se pot adauga linkuri pentru lungime si volum. Nu exista lipici sau caldura folosite la aplicare. Pentru a aplica, pe baza parului clientului se plaseaza un mic sirag de silicon, cu o rama individuala de extensie care este atasata. Clientii trebuie sa fie atenti sa nu foloseasca balsam in apropierea extensiei.

Extensiile de tip Tape in pot fi folosite pentru o anumita lungime, dar le folosesc pentru clientii care vor mai mult volum si grosime. Nu este nevoie decat de o perioada scurta de timp pentru a instala extensiile. Vizitele trebuie sa fie facute la fiecare sase pana la opt saptamani pentru a le elimina si reinstala.

Acestea sunt aplicate cu un instrument incalzit care va incalzi o banda subtire de clei care se afla la radacina parului. Parul clientului este pus intre doua cleme pentru a crea un sigiliu. Persoanele care au astfel de extensii trebuie sa fie atente la utilizarea unor balsamuri sau uleiuri grele deoarece acestea pot cauza alunecari.

0 Shares
You May Also Like