Shell Helix cu amprenta neutră de carbon – Protecție excelentă împotriva coroziunii

0 Shares
0
0
0

Consumatorii, companiile și organizațiile au nevoie tot mai mult, de soluții pentru a-și atinge obiectivele climatice. Pentru a satisface această cerere în creștere a pieței pentru alternative de produse mai ecologice, Shell a lansat o serie de inițiative care vizează evitarea, reducerea sau compensarea emisiilor cu Shell Helix cu amprenta neutra de carbon.

Poți cumpăra acest tip de ulei de la Elgeka-Ferfelis România SA, importator și distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piața din România.

Lubrifianți „neutri în carbon” și avantajele acestora

Întregul ciclu de viață al lubrifianților Shell „neutri în carbon” a fost examinat pentru a evita sau reduce emisiile de CO 2 e cât mai mult posibil sau, într-o etapă finală, pentru a compensa cantitatea rămasă de CO 2 e. Companiile beneficiază, de asemenea, de acest lucru, deoarece le ajută să își atingă obiectivele de sustenabilitate: lubrifianții Shell reduc frecarea și uzura, prelungesc durata de viață a motoarelor, mașinilor și a altor componente, cresc economiile de combustibil, intervalul de schimb de ulei și cresc eficienţa energetică, reduc resursele necesare, cantitatea de deșeuri și emisii. 

Shell Helix Ultra ECT C2 / C3 0W-30 este un ulei de motor complet sintetic și se bazează pe tehnologia inovatoare Shell PurePlus, în care gazul natural este transformat într-un ulei de bază complet pur. Suplimentat cu tehnologie de curățare activă și tehnologie compatibilă cu emisiile (ECT) pentru a proteja sistemele de post-tratare a gazelor de eșapament, rezultatul este unul dintre cele mai avansate uleiuri de motor auto din gama Shell. 

Avantaje / versiuni

Lubrifiantul neutru în CO2 este o alternativă mai ecologică prin evitarea, reducerea și / sau compensarea emisiilor de CO2 pe întregul ciclu de viață al produsului de către Shell. Vâscozitatea redusă și fricțiunea redusă asigură economii de combustibil cu până la 2,6% mai mari (testul economiei de combustibil ACEA M 111 comparativ cu un ulei de referință industrial). Curăță excepțional pistonul și oferă protecție excelentă împotriva coroziunii. Formularea de ulei cu evaporare redusă asigură un consum redus de ulei și reduce nevoia de reumplere. 

Tehnologia Shell de ultimă generație protejează sistemele de post-tratare a gazelor de eșapament, cum ar fi convertoarele catalitice la motoarele pe benzină și filtrele de particule la motoarele diesel. Niciun alt ulei nu ține motorul mai aproape de starea de curățare din fabrică (declarație bazată pe testul de nămol Sequence VG pentru uleiuri 0W-30). De asemenea, uleiul oferă protecție la uzură de până la 4x mai bună decât cea necesară conform specificațiilor API-SN (declarație bazată pe testul Secvenței IVA a API SN cu uleiuri 0W-30) și cu până la 50% mai bună decât cerințele conform ACEA C2 / C3 la testul de motor OM646LA al ACEA C2 / C3 cu uleiuri 0W-30).

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

0 Shares
You May Also Like