Shell Helix cu amprenta neutra de carbon – Un rol important pentru reducerea emisiilor de carbon

0 Shares
0
0
0

Fiind cel mai important furnizor mondial de lubrifianți, Shell a făcut pași mari în reducerea amprentei sale de mediu în operațiunile de fabricație și a distribuit pe piața din România prin distribuitorul Elgeka-Ferfelis, ulei Shell Helix cu amprenta neutră de carbon

Shell își propune să devină un lider în domeniul energiei fără carbon până în 2050 sau mai devreme, ținând pasul cu tendințele. Fiind cel mai mare furnizor mondial de lubrifianți, uleiurile Shell joacă un rol important în atingerea acestui obiectiv.

Shell pune la dispoziția clienților din întreaga lume aproximativ cinci miliarde de litri de lubrifianți fini pe an. De la transportul aerian la producerea, transportul și extracția electricității. Atât pentru vehiculele de consum, cât și pentru cele comerciale, acești lubrifianți contribuie la menținerea afacerii, asigurându-se că mașinile pot funcționa în mod consecvent și eficient la vârful performanței lor. 

Dar în spatele acestor caracteristici există o nevoie constantă de a echilibra eficiența operațională sporită cu impactul asupra mediului redus. Și pe măsură ce cerințele evoluează, la fel și așteptările. Clienții și consumatorii se așteaptă deja ca mărcile să ofere soluții durabile pentru a le facilita gestionarea unei afaceri durabile.

Satisfacerea nevoilor

Pentru a satisface cererea industrială în creștere, Shell explorează o serie de inițiative care urmăresc să evite, să reducă și să compenseze emisiile, ajutând consumatorii și clienții să găsească soluții în beneficiul obiectivelor lor operaționale și durabile.

Ultimul pas al acestei călătorii este lansarea unei game extinse de lubrifianți neutri cu carbon. Pe lângă faptul că contribuie la evitarea sau reducerea emisiilor prin selectarea și performanța materialelor, aceste produse sunt acum neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon datorită portofoliului global de ingrediente naturale Shell.

Acestea acoperă o serie de sectoare, inclusiv, ulei de motor premium pentru autoturisme, ulei de motor greu pentru motoare diesel, portofoliu industrial. Aceasta este o etapă cheie în angajamentul nostru continuu de a realiza două inițiative strategice cheie: reducerea intensității CO 2 și acest lucru se realizează prin evitarea emisiilor. Prin încorporarea gândirii economice, în miezul afacerii importatorului si distribuitorului autorizat Elgeka-Ferfelis, Shell

Lubricants pentru piața din România, Shell va folosi mai mult conținut reciclat în bidoane de plastic. Ciclul de viață al lubrifianților include extragerea materiilor prime, transportul, producția, distribuția, utilizarea. 

Utilizarea creditelor diverse la nivel global, verificate extern și de înaltă calitate pentru protecția carbonului, se bazează pe natură. Shell Helix cu amprenta neutra de carbon înseamnă evitarea sau eliminarea gazelor cu efect de seră echivalentă cu o tonă de CO 2. Lubrifianții cu vâscozitate redusă pot crește consumul de combustibil cu până la 3% și pot crește eficiența energetică în aplicații industriale cu până la 4%, în timp ce mulți dintre lubrifianții industriali au beneficii semnificative, precum întreținerea redusă și mai puține piese de schimb.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

0 Shares
You May Also Like