Stiati ca iPhone XR are multe probleme?

Stiati ca iPhone XR are multe probleme?

0 Shares
0
0
0

iPhone XR este unul dintre cele mai apreciate telefoane de la Apple, datorita specificatiilor tehnice pe care le detine. Un astfel de dispozitiv are un design minunat, specificatiile sunt de top, iar foarte multi utilizatori sunt fascinati de cum se comporta telefonul.

Nu toate dispozitivele iPhone XR insa sunt perfecte, astfel ca unii utilizatori au trecut deja printr-un service gsm cu acestea. In continuare puteti descoperi care sunt cateva dintre cele mai cunoscute probleme cu care se pot confrunta persoanele care detin un astfel de smartphone.

 1. Se descarca foarte repede

Exista multe telefoane iPhone XR care ajung intr-un service gsm pentru o inlocuire baterie iPhone XR, pentru ca se descarca foarte repede.

Utilizatorii au facut tot ceea ce a depins de ei, si au incercat tot felul de trucuri care sa ii ajute sa isi salveze bateriile. Unii au reusit intr-un final sa gaseasca solutiile cele mai bune, astfel incat au scapat de o eventuala inlocuire baterie iPhone XR.

Pentru alti utilizatori insa, solutiile incercate pentru a salva bateria nu au avut rezultate, iar din acest motiv, singura solutie pentur a se mai putea bucura de dispozitivele lor, a fost aceea de a-si duce dispozitivele in service.

 1. Probleme de sunet

Unii utilizatori de iPhone XR au inceput sa se confrunte cu probleme legate de calitatea sunetului la un anumit moment dat. Fie auzeau tot felul de sunete in difuzor, fie sunetul nu se auzea clar. Daca detineti si dvs. un astfel de smartphone si va confruntati cu asemenea probleme, iata ce puteti face astfel incat sa remediati problema pe cont propriu:

 • Puteti incerca sa reporniti dispozitivul si sa efectuati o resetare hard daca repornirea nu functioneaza.
 • Daca sunetul nu este inca clar, puteti activa si dezactiva Bluetooth.
 • Incercati sa cautati resturi sau murdarie care blocheaza portul de iluminare sau grila difuzoarelor.
 • Daca exista o scadere a calitatii sunetului in timpul unei convorbiri telefonice, puteti reporni dispozitivul sau puteti verifica receptorul pentru a va asigura ca nu este obstructionat cu murdarie.
 1. Probleme legate de conexiunea wifi

Exista situatii in care utilizatorii de iPhone XR se confrunta cu probleme legate de conexiunea wifi. Asigurati-va ca aveti cea mai recenta versiune a sistemului de operare a telefonului. Apoi, asigurati-va ca verificati routerul pentru a va asigura ca acesta functioneaza fara probleme. Puteti vedea daca alte dispozitive folosesc acelasi router si functioneaza perfect. Daca da, atunci telefonul dvs. are o problema.

Daca conexiunea Wi-Fi nu functioneaza normal chiar nici macar dupa verificarea routerului si a versiunii sistemului de operare, puteti forta noul iPhone XR sa uite reteaua. Iata cum se face:

 • Accesati Setari.
 • Atingeti conexiunea Wi-Fi.
 • Alegeti conexiunea atingand „i” in cerc.
 • In cele din urma, atingeti Uitati aceasta retea situata in partea de sus a ecranului.

O alta solutie este aceea de a reseta setarile de retea in momentul in care va confruntati cu probleme legate de conexiunea wifi. Accesati setarile telefonului, mergeti la General si Reset, si apasati pe Resetare setari retea.

De asemenea, puteti incerca sa resetati setarile dispozitivului la valorile implicite din fabrica si sa utilizati acelasi ecran pentru a atinge Resetare toate setarile.

In cazul in care incercati toate aceste solutii dar problema persista, cu siguranta nu va mai ramane altceva de facut decat sa duceti telefonul intr-un service gsm. Acolo lucreaza experti, care zi de zi se confrunta cu asemenea probleme, si care cu siguranta pot sa gaseasca solutuia cea mai buna pentru a va remedia problema.

Iata asadar ca, si telefoanele de la Apple, care sunt recunoscute ca fiind foarte performante, pot intampina unele probleme, insa din fericire acestea pot fi remediate chiar de catre utilizatori, sau la service, de catre specialisti.

0 Shares
You May Also Like