Tipuri de porti automate

Tipuri de porti automate

0 Shares
0
0
0

Din ce in ce mai mult, oamenii renunta la vechile porti actionate manual, si isi indreapta atentia spre firmele care presteaza servicii de automatizari porti 2019, pentru a-si alege o poarta automata.

Portile automate vin cu o serie importanta de avantaje, printre care un aspect mult mai elegant, o securitate sporita, etc. Datorita acestor aspecte, multe persoane isi doresc porti automate, asa ca haideti sa vedem care sunt tipurile de porti automate.

Porti glisante automate

Dupa cum sugereaza si numele, o poarta glisanta, se gliseaza sau mai pe intelesul tuturor, aluneca pe roti de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga.

Pentru a gazdui o poarta de glisare, fie pe partea dreapta, fie pe partea stanga a portii, trebuie sa aveti un spatiu care sa fie cel putin egal cu latimea caii de acces si apoi cu unele. Imaginati-va ca aveti o sosea larga de 16 ° si, prin urmare, o poarta de 16 “.

Cand poarta se deschide pentru a va permite sa va duceti in garaj dupa ce va intoarceti acasa de la cumparaturi, intreaga poarta de 16 ‘are suficient spatiu la dreapta sau la stanga pentru a se potrivi cu cele 16’, plus o camera suplimentara de 3 ‘ spatiu spre stanga sau spre dreapta poarta dvs. ar fi necesare in acest exemplu.

Daca nu aveti suficient spatiu pentru a se potrivi poarta de pe ambele parti ale drumului dvs. atunci cand este deschisa, atunci este posibil ca o poarta glisanta sa nu functioneze pentru dvs.

Porti batante

Portile batante se deschid ca si cum usa se inchide usa de la dormitor sau usa de la baie baie, si s-ar putea deschide spre interior sau spre exterior.

Oh, si tineti cont de faptul ca o poarta exterioara inclinata trebuie sa fie intoarsa de pe o strada sau trotuar suficient pentru a nu se arunca in fata unui trecator sau pentru a nu lovi o masina in “fata” atunci cand se deschide.

Exista doua tipuri principale de porti swing:

  • porti singulare;
  • porti duble swing.

Poarta deschizatoare usoara se deschide ca usa dormitorului tau, in timp ce portile cu doua brate se deschid ca usile franceze.

Este de preferat sa pastrati porti unice cu balansare sub latime de 16 cm, totusi unii operatori de poarta sunt evaluati pentru o poarta de pana la 20″. Portile Swing sunt in mod obisnuit instalate pe un plan, astfel incat calea de acces ar trebui sa fie destul de plata.

Asadar, atunci cand vine vorba despre porti automate, cele mai populare optiuni sunt reprezentate de porti automate batante si de porti automate culisante.

Pentru a va alege tipul de poarta, trebuie sa tineti cont si de preferintele personale, insa cel mai important este sa tineti cont de amplasamentul portii, pentru ca exista situatii in care doar portile batante pot fi instalate, pentru ca spatiul existent nu permite instalarea sinei necesara portii culisante.

De-asemenea, exista situatii in care portile batante nu se pot deschide spre exterior pentru ca incurca traficul, iar spre interior nu exista suficient spatiu de deschidere, asa ca in acest caz, este necesara o poarta culisanta.

0 Shares
You May Also Like