Topul celor mai bune cafele pe care le puteti savura acasa

Topul celor mai bune cafele pe care le puteti savura acasa

0 Shares
0
0
0

Cafeaua este probabil cea mai iubita bautura din lume. Putem savura o cafea intr-una din cafenelele din oras, putem bea o cafea la restaurant, putem bea o cafea de la automatul de cafea de la servici, putem fi serviti cu o cafea atunci cand mergem in vizita la cineva, sau ne putem comanda cea mai buna cafea de la Espresso Cafe, cel mai cunoscut magazin online din Romania care comercializeaza cafea.

In urmatoarele randuri ale acestui articol, vom crea un mic top al celor mai bune cafele pe care le puteti savura acasa. Totodata, aceste cafele pot reprezenta cea mai buna solutie pentru a va servi musafirii cu o bautura excelenta.

Iata asadar un top al celor mai bune cafele pe care le puteti savura acasa.

  1. Lavazza Qualita Rossa (boabe sau macinata)

Produsa de Lavazza, Qualita Rossa reprezinta un amestec complet de cafea boabe, bogat si aromat, care poate fi folosit in orice espressor sau filtru de cafea.

Aceasta cafea speciala le este adresata tuturor persoanelor energice care isi doresc sa aiba parte de un inceput de zi in forta datorita gustului sau intens. Lavazza Qualita Rossa esete o cafea cu adevarat speciala, care uneste gustul dintre cele mai bune boabe de cafea Arabica cu corpul unora dintre cele mai bune cafele Robusta. Se poate utiliza in orice espressor, filtru sau ibric.

  1. Lavazza Qualita Oro Cafea boabe

Qualita Oro reprezinta o selectie de cafea boabe 100% Arabica, care contine cele mai alese tipuri de cafea din tari precum Brazilia, Honduras, Panama, Mexic, Columbia si Peru. Aceasta cafea este caracterizata printr-o aroma dulce si intensa, si este cea mai apreciata din categoria cafea pentru acasa sau la birou, de la Lavazza. Poate fi utilizata in orice espressor sau filtru.

Cafeaua Lavazza poate fi clasificata in zece profile diferite tinand cont mai multi factori diferiti, cum ar fi aroma, corpozitate si gust. Cafeaua cu taria cuprinsa intre 5-7 este considerata o cafea echilibrata si cu aroma bogata.

Qualita Oro reprezinta un amestec de cafea boabe 100% Arabica, extraordinar de dulci, si se poate utiliza in orice espressor, filtru sau ibric.

  1. 3. Tchibo Caffe Crema Vollmundig 100% Arabica cafea boabe

Tchibo Caffe Crema este o specialitate eleganta cu un gust fin si o aroma deosebita. Este o cafea 100% arabica, destinata consumului casnic sau in birouri. Se remarca prin aroma, prajire medie si intensitate medie.

  1. Jacobs Kronung (cafea boabe sau macinata)

Produsa in Germania, aceasta cafea este excelenta pentru orice tip de espressor automat sau manual. Jacobs Kronung Caffe Crema se distinge prin aroma, fiind o cafea delicata si cremoasa.

  1. Illy Espresso cafea boabe

Illy la 250 de grame este o cafea profesionala si este considerata a fi expresia perfecta a pasiunii pentru frumos si calitate. Cutia din metal, care este de culoare argintie si foarte eleganta in care este pastrata cafeaua, permite protejarea si pastrarea nealterata a amestecului de cafea.

Datorita sistemului inventat si patentat, Illy extrage aerul din ambalaj, inlocuindu-l cu un gaz inert, presurizat. Aceasta metoda garanteaza un timp foarte mare de conservare, asigurand prospetimea cafelei pentru cel putin 25 de luni. Acest tip de cafea Illy boabe 250 grame cu cofeina, are un continut de cofeina de sub 1.5%.

0 Shares
You May Also Like