Tot ce trebuie sa stii despre jocurile pe telefon

Tot ce trebuie sa stii despre jocurile pe telefon

0 Shares
0
0
0

Astazi, nu trebuie sa aveti un Playstation sau alt instrument de joc pentru ava putea juca. Pentru a trece timpul, un smartphone este suficient. Usor de miscat, telefonul va urmareste peste tot, astfel incat sa puteti juca oriunde, oricand. In aceasta saptamana va oferim, asadar, un top jocuri pentru smartphone, foarte utile pentru divertisment!

Cateva statistici despre jocurile pentru smartphone:

In primul rand, sa vorbim despre cifre. Astazi, telefonul nu mai este doar pentru a efectua apeluri. Evident, este intotdeauna posibil sa telefonati, dar si sa trimiteti SMS-uri, sa trimiteti fotografii / videoclipuri, sa mergeti la retelele de socializare, sa faceti fotografii de calitate, sa va gestionati contul bancar, pe scurt, lista continua.

Jocurile telefonice sunt, de asemenea, foarte populare printre utilizatori. Foarte usor de instalat, jocurile de pe telefon pot fi similare cu jocurile video. Adesea gratuit, a ceda ispitei este foarte usor.

De asemenea, este important sa subliniem ca unele jocuri si anumite caracteristici sunt contra cost, iar sectorul jocurilor este in plina dezvoltare. Intra pe service GSM Bucuresti pentru reparatii si piese.

Iata un mic top cu jocuri de pe telefon:

Alegerile vor fi dificile, astazi exista ceva pentru toate gusturile si varstele. Nu veti mai putea alege „Sarpele” clasic.

Fortnite: Fenomenul Fortnite, care combina constructia si supravietuirea. Exista doua lumi de jocuri „Salvati lumea” si „Battle Royale”. De ce are atat de mult succes Fortnite? Deoarece puteti juca pe multe platforme, jocurile nu dureaza ore intregi, exista o logica egalitara de la inceput, estetica fluorescenta a jocului a cucerit multi utilizatori.

Clash of Clans: Nu ati vazut reclama la televizor? Este in regula, va vom oferi o actualizare. Clash of Clans este un joc de strategie multiplayer in timp real. Scopul este sa-ti construiesti propriul sat si propria ecipa de jocpentru a ataca satele altor jucatori.

Sims mobile: Cine nu cunoaste jocul traditional SIMS? Este asa-numitul joc de simulare a vietii, care a revenit pe mobil acum ceva timp. O aplicatie gratuita cu optiuni cu plata. O sa incerci?

Animal Crossing Pocket Camp: disponibil recent pe smartphone, acest joc a avut un mare succes pe Nintendo. Creeaza-ti personajul si lasa-te ghidat, vei ajunge sa fii dependent.

PUBG: Adaptarea jocului la mobil este destul de buna. Disponibil pe Android si iOS, este adaptarea Battlegrounds a PlayerUnknown. Acesta este jocul de tragere multiplayer.

Pascal’s Wager:  Pascal’s Wager nu s-ar potrivi deloc pe o consola sau pe un computer. Prezentat in timpul unei conferinte Apple, care are intotdeauna ambitii mari, ia forma unui derivat al Dark Souls, cu continut si gameplay la fel. Daca ii lipseste sufletul in plus, are suficiente argumente pentru a captiva. Singura problema? Fara un controler, nici macar nu trebuie sa va ganditi la asta. Din fericire, in zilele noastre este foarte usor sa conectati unul la un iPhone sau iPad.

Veti intelege, exista ceva pentru toata lumea. Pentru cei care nu sunt jocuri video profesionale, exista mai multe jocuri clasice care pot fi comparate cu jocuri de societate, cum ar fi cuvinte incrucisate sau sudoku. Speram ca selectia noastra va va face sa va doriti sa jucati! Pentru smartphone-urile tale!

0 Shares
You May Also Like