Unde astepti pe cineva cand aterizeaza pe aeroportul Henri Coanda?

Unde astepti pe cineva cand aterizeaza pe aeroportul Henri Coanda?

0 Shares
0
0
0

Despre Aeroportul International Henri Coanda cu siguranta stim cu totii ca este cel mai mare si cel mai important aeroport al tarii.

Tocmai acesta este si motivul pentru care foarte multe persoane care calatoresc in strainatate, fie pentru ca pleaca in vacanta, fie pentru ca pleaca in interes de servici sau din alte motive, aleg sa calatoreasca in strainatate de pe cel mai mare aeroport al tarii.

Ei bine, in situatia in care trebuie sa astepti pe cineva cunoscut care tocmai soseste din strainatate si aterizeaza pe Aeroportul International Henri Coanda, cu siguranta trebuie sa gasesti un foarte bun loc parcare aeroport, pentru a-ti lasa masina sa stationeze atata timp cat tu vei fi prezent in incinta aeroportului pentru a astepta.

Parcarea aeroportului este una foarte mare, mai ales daca stam sa ne gandim ca discutam totusi despre cel mai mare aeroport al tarii. Pentru a gasi insa un loc de parcare ar fi indicat sa ajungi la aeroport cu cel putin o jumatate de ora sau chiar cu o ora inainte ca persoana pe care o astepti sa aterizeze.

De ce? Pentru ca discutand despre cel mai mare aeroport al tarii, si despre parcarea celui mai mare aeroport al tarii, aceasta va fi mai mult ca sigur foarte aglomerata, indiferent despre ce ora discutam.

Fie ca trebuie sa astepti la ora 7 dimineata, fie ca astepti la ora 9 seara, cu siguranta parcarea este aglomerata pentru ca de pe aeroport pleaca multa lume in fiecare moment, si soseste foarte multa lume in fiecare moment.

In cazul in care nu gasesti un loc de parcare in imensa parcare a aeroportului, in mod evident ar trebui sa cauti o parcare privata in imediata vecinatate a aeroportului, si cu siguranta vei gasi cateva astfel de parcari private.

Tinand cont de faptul ca discutam despre parcari private care se afla in imediata apropiere a celui mai mare aeroport din tara, trebuie precizat faptul ca tarifele pentru o zi de stationare sunt destul de mari, chiar si pentru o ora de stationare vei avea destul de mult de platit.

Cel mai indicat lucru pe care ai putea sa il faci ar fi acela ca inainte cu una – doua zile de a merge sa astepti pe cineva la aeroport, sa cauti parcari private in Otopeni pe Google, si cu siguranta vei gasi cele mai atractive solutii.

Vei putea chiar sa iti faci o rezervare online, iar astfel vei fi sigur de faptul ca ai un loc de parcare al tau, si vei stii inca de la inceput cat te va costa stationarea in parcarea respectiva.

Plus de asta, in momentul in care iti vei lasa masina intr-o astfel de parcare vei putea sta linistit in privinta sigurantei masinii, pentru ca parcarile private de acest gen sunt si monitorizate video, dar sunt si pazite foarte bine de catre agenti de paza.

Asadar, atunci cand trebuie sa astepti pe cineva la aeroportul din Otopeni, fie iti lasi masina in parcarea aeroportului, fie o lasi intr-o parcare privata.

0 Shares
You May Also Like