Unde este indicat sa iti cumperi o locuinta daca locuiesti in Bucuresti?

Unde este indicat sa iti cumperi o locuinta daca locuiesti in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care locuiesti in Bucuresti, cu siguranta in cazul in care nu te mai simti confortabil alaturi de membrii familiei in apartamentul in care locuiti, ar fi indicat sa cautati impreuna o noua locuinta.

Daca nu aveti o suma de bani la dispozitie care sa va permita sa va cumparati o casa intr-o zona buna a capitalei, atunci cu siguranta ar fi indicat sa va orientati spre un apartament dintr-un complex rezidential al capitalei.

De ce? Pentru ca preturile apartamentelor din capitala sunt mai mici decat preturile caselor din capitala, asa ca ar trebui sa tineti cont de acest aspect, si sa va mutati intr-un apartament nou.

In cazul in care insa, nici tie si nici celorlalti membrii ai familiei nu va mai surade ideea de a locui in capitala, atunci cu siguranta ar trebui sa optati pentru achizitionarea unei locuinte intr-un complex case Bragadiru.

De ce neaparat Bragadiru? Pentru ca este un oras foarte linistit in comparatie cu Bucurestiul, este un oras nu la fel de poluat precum capitala tarii, si este un oras in care cu siguranta este placut sa locuiesti.

In cazul in care consideri si tu, si ceilalti membrii ai familiei tale ca Bragadiru reprezinta cea mai buna solutie pentru voi, atunci cu siguranta va veti putea indrepta atentia spre casele de vanzare din acest oras, sau spre vilele din oras.

Un aspect foarte important pe care trebuie sa il luati in calcul atunci cand intentionati sa va mutati, este acela de a va cumpara locuinta direct de la dezvoltator. Indiferent de faptul ca va cumparati o vila sau o casa dintr-un complex de case, este mult mai bine sa cumparati direct de la dezvoltator.

De ce? Pentru ca in acest fel veti reusi sa cumparati locuinta la un pret mult mai avantajos, decat daca ati trece pragul unei agentii imobiliare.

Ei bine, atunci cand va veti cumpara o locuinta intr-un complex de case din Bragadiru, ar trebui sa va indreptati atentia spre o casa care are peretii interiori finisati cu materiale de cea mai buna calitate.

Deasemenea, ar fi indicat sa va alegeti o casa care sa aiba deja instalata o centrala termica individuala. Despre instalatia electrica a locuintei trebuie spus ca aceasta ar fi bine sa fie pe cupru.

Gresia si faianta care se regasesc in bucatarie si in baie trebuie sa fie de cea mai buna calitate, la fel ca si parchetul din camere care trebuie sa fie laminat.

Balcoanele deasemenea trebuie sa fie si ele finisate atunci cand iti cumperi o locuinta, iar locuinta respectiva ar fi indicat sa fie izolata termic la exterior.

Ei bine, toate aceste aspecte sunt foarte importante si trebuie sa tii cont de ele, pentru ca in caz contrar va trebui sa investesti destul de multi bani in locuinta noua.

Un alt amanunt care conteaza foarte mult, este acela de a-ti cumpara o locuinta care iti ofera si loc sau locuri de parcare.

Asadar, atunci cand vrei sa te muti din capitala in Bragadiru, cu siguranta trebuie sa cunosti toate aceste detalii, inainte de a-ti cumpara o casa.

0 Shares
You May Also Like