Unde iti lasi masina parcata in Otopeni?

Unde iti lasi masina parcata in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa pleci din tara, cea mai indicata solutie ar fi aceea de a parasi tara cu avionul, iar pentru asta vei putea sa zbori in strainatate direct de pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, care dupa cum stie toata lumea, este cel mai mare aeroport al tarii.

In conditiile in care vei alege sa parasesti tara din acest punct, cu siguranta va trebui sa gasesti cea mai eficienta solutie de a ajunge la aeroport in timp util, pentru ca la ora zborului, sa fii deja imbarcat in avion.

Ai putea sa mergi pana la aeroport cu un taxi, sau ai putea chiar sa soliciti ajutorul unei persoane apropiate, iar in aceste conditii, vei fi sigur de faptul ca vei ajunge in timp util la aeroport, iar masina ta va fi acasa in garaj, in siguranta, sau in fata blocului.

In cazul in care nu ai la cine sa apelezi in aceasta privinta, si ideea de a merge cu taxi pana la aeroport nu te incanta prea mult, ai putea sa te gandesti cat se poate de serios sa mergi cu autoturismul personal pana la aeroport.

Ei bine, odata ce vei ajunge cu masina la aeroport, vei putea sa intrii in parcarea aeroportului, iar acolo vei gasi mai mult ca sigur un loc de parcare, pe care il vei putea ocupa, pentru o zi, doua – trei – patru zile, sau vei putea sa optezi pentru parcare aeroport pe termen lung.

Exista insa si sanse sa nu mai gasesti loc de parcare in parcarea aeroportului, mai ales daca stam sa mentionam faptul ca discutam despre cel mai important aeroport al tarii, asa ca in mod evident va trebui sa gasesti o alta solutie care sa fie cat se poate de avantajoasa.

In acest caz, trebuie sa stii ca poti sa gasesti cateva parcari private care sa fie foarte aproape de aeroport, la doua – trei minute de mers pe jos de acesta, insa aici trebuie sa ai mare grija.

De ce? Pentru ca de la caz la caz, si de la o parcare la alta, tarifele pentru ocuparea unui loc de parcare, atat pentru o zi, cat si pentru o perioada mai indelungata de timp, difera foarte mult.

Cu siguranta vei gasi atat parcari unde va trebui sa platesti undeva la 40 de lei pentru o singura zi, insa vei gasi si parcari unde pentru o singura zi, vei avea de platit pana intr-o 100 de lei pentru o singura zi de parcare.

Apoi, tariful va scadea de la o zi la alta, insa pentru asta, va trebui sa stii exact spre ce parcare sa te orientezi.

Dupa cum am mai spus, parcare in Otopeni vei gasi, fie mai aproape, fie mai departe de aeroport, insa pe langa pretul pentru parcare, va trebui sa fii atent si la alte aspecte, precum daca parcarea este dotata cu camera video, daca parcarea este paxita, sau daca este imprejmuita.

Toate aceste detalii trebuie sa te intereseze foarte mult, pentru ca aici deja discutam despre siguranta masinii tale.

0 Shares
You May Also Like