Unde poti pune incarcatorul wireless?

Unde poti pune incarcatorul wireless?

0 Shares
0
0
0

Desi unele masini se pot conecta cu CarPlay si Android Auto fara fir, multi inca mai au nevoie de un cablu pentru a conecta telefonul la sistemele infotainment. Cablul va ajuta  simultan  sa incarcati telefonul dvs., deci de ce sa ma deranjez cu un suport de incarcare?

O montare inductiva de incarcare ar putea fi mai utila pentru masinile mai vechi care nu au Android Auto sau CarPlay In masina mea, care nu are sistem de infotainment, am o montare ieftina care clipeste in slotul player-ului CD, precum si un incarcator USB. Am preferat configuratia mea in locul unui incarcatoare wireless, deoarece montarea mea a fost mai puternica si incarcatorul meu cu fir a fost mai rapid.

Dl. Quong a declarat ca montura a fost conceputa ca o solutie multifunctionala, eliminand necesitatea de a cumpara doua accesorii separate pentru montarea si incarcarea unui telefon. Dar avand in vedere pretul ridicat de 70 de dolari pentru montafonul Mophie, va recomand sa mergeti in bucati.

Incarcarea fara fir: ce este?

Asa cum probabil ati ghicit din numele, incarcarea fara fir este o modalitate de a incarca un dispozitiv – cum ar fi un smartphone – fara a conecta un cablu in el.

Incarcarea fara fir are tendinta sa vina in doua arome distincte: poate fi incorporata in telefonul real, asa cum este in Samsung Galaxy S6, sau poate fi adaugata la un dispozitiv existent printr-un caz de incarcare fara fir, cum ar fi S- Vezi cazul pentru Galaxy S5.

Ultima optiune va permite sa adaugati incarcare fara fir la dispozitivele care nu au fost livrate cu tehnologia, desi, desigur, aceasta adauga si in vrac si costa bani pentru a face acest lucru. Intre aceste optiuni este un capac optional pentru baterii, care are incorporat Qi, ca si LG G3.

Incarcarea fara fir: cum functioneaza?

Vesti proaste pentru fanii Insane Clown Posse: incarcarea fara fir utilizeaza magneti, care sunt faimos misteriosi pentru ICP si prietenii lor. Pentru restul dintre noi noi este de fapt destul de simpla: incarcarea fara fir utilizeaza campuri electromagnetice intr-un singur dispozitiv pentru a induce un curent electric intr-o bobina metalica in interiorul altui dispozitiv.

Acest curent actioneaza acumulatorul si deoarece electricitatea este creata in interiorul dispozitivului incarcat, nu exista probleme de siguranta care sa ia in considerare sau scanteile incitante pentru a privi sau a spera animalele de companie cu.

Incarcarea fara fir: care este motivul?

Incarcarea fara cabluri este la indemana, iar daca ati suferit vreodata blestemul cablului de incarcare – in cazul in care capatul cablului se sfarama din cauza utilizarii excesive – veti aprecia longevitatea crescuta pe care o veti obtine de a avea un tampon static de incarcare in loc sa trageti cablurile intrati si iesiti in fiecare zi.

Dar acesta nu este singurul motiv pentru a imbratisa incarcarea fara fir. Daca telefonul dvs. este rezistent la apa sau praf, capacele de porturi de incarcare necesare pot fi fidele si enervante; cu wireless, nu trebuie sa le atingi deloc.

0 Shares
You May Also Like