Ușa glisantă cu sticlă – Conceptul spaţial de viață liberă

0 Shares
0
0
0

Ușa glisantă cu sticlă face ca orice cameră să arate elegantă. Ușa glisantă cu sticlă satinată separă o cameră și poate să acționeze ca o barieră împotriva luminii, zgomotului sau mirosului. 

Cu un aspect modern și simplu, ușa glisantă cu sticlă crează o atmosferă de cameră individuală și contemporană. Pe lângă sticla transparentă sau cu serigrafii multicolore, există și ușa satinată. 

Soluțiile de suprafață totală sau parțială, motivele individuale, siglele companiei și culorile translucide pun accentele în designul interior. Fiecare model este special echipat pentru utilizare permanentă și pe termen lung în interioare private.

Ușa glisantă cu sticlă – Caracteristici

Cu această ușă glisantă poți crea o mare varietate de soluții individuale. Aluminiul de înaltă calitate din care este fabricată șina și oțelul inoxidabil din care sunt fabricate mânerele stabilesc designul distinctiv. 

Unicitatea este evidentă în prelucrarea detaliilor și în rectitudinea subtilă. Datorită tehnologiei sofisticate, montajul funcționează lin și silențios. Ușa glisantă cu sticlă se caracterizează prin sticla securizată, stabilitate și siguranță la rulare.

Şina si capacul sunt realizate din aluminiu de calitate superioara, fără șine pe podea, iar pinii de siguranță din fixarea clemei, împiedică alunecarea panoului.

Conexiunea se realizează prin șurub la interior, invizibilă la exterior. Ușa este prevăzută cu mânere pe ambele părți, realizate din oțel inoxidabil mat, care crează un aspect elegant modern. Modelul este destinat pentru a fi amplasat în casele moderne și în birouri.

Aparent, ușa glisantă cu sticlă transportă fără efort elemente de sticlă mari și, prin urmare, este potrivită pentru camere reprezentative. Cu toate acestea, sistemul de sticlă glisantă este potrivit și pentru băi, de exemplu pentru a separa o nișă de toaletă.

Produsele din sticlă au culori naturale diferite în funcție de materia primă, care devin mai evidente odată cu creșterea grosimii. Când privești prin sticlă și mai ales atunci când privești marginile sticlei, această culoare intrinsecă apare într-o formă verde sau albastră. 

Fluctuațiile în impresia de culoare a sticlei sunt posibile și nu pot fi evitate, datorită modificărilor grosimii sticlei, structurii geamului și situației de instalare. Ușa glisantă de sticlă transparentă cu varianta satinată, este potrivită ca ușă interioară pentru acasă, dar și ca ușă pentru birouri.

Ușa glisantă cu sticlă – Tema arhitecturală

În casele noi sau vechi cu amenajări moderne, spațiile largi și deschise sunt tema arhitecturală predominantă astăzi. Ușa glisantă de sticlă este întotdeauna practică și pentru o lungă perioadă de timp. 

Sunt potrivite în apartamente și case cu camere mari, deschise, bucătărie și sufragerie care formează o unitate, precum și pentru birouri.  Cu o ușă glisantă din sticlă montată la limita dintre cele două spații, mirosurile de gătit nu trec acolo unde ai invitat musafiri.

De asemenea, sunt binevenite ca element decorativ. Ușa glisantă din sticlă crează un concept de cameră deschisă și are un efect prietenos și comunicativ. 

Devine enervant atunci când o parte a familiei dorește să folosească zona de luat masa pentru conversații, în timp ce o altă parte folosește mijloacele de divertisment din zona de zi sau cineva gătește cu prietenii în bucătăria deschisă.

Când sunt închise, oferă demarcare ori de câte ori este necesar și de dorit. În acest fel, creezi confidențialitate după cum dorești – acustic sau vizual. 

0 Shares
You May Also Like