Vedete care isi duc copiii la munca

Vedete care isi duc copiii la munca

0 Shares
0
0
0

Pentru orice mama grija fata de copilul ei nu cunoaste limite chiar si atunci cand este vorba despre indatoririle pe care le are la job. Sunt multe mamici carora jobul sau poate situatia financiara le permite sa isi duca copii cu ele la munca.

Fie ca ii poarta in celebra fasa, precum europarlamentarul italian Licia Ronzulli sau intr-un carucior Thule Romania, fie ca au sau nu ajutoate prin preajama acestea sunt exemple in ceea ce priveste daruirea si implicarea in cresterea si educcarea copilului.

Celebrul eveniment de moda de la Milan, a avut in prima plant topul vedetelor din industrie: creatori de moda celebrii, companii recunoscute pe plan mondial din domeniul industria de make-up dar si fotomodele a caror prima grija este sa fie frumoase.

Dintre toti, undele celebritati se identifica tototusi prin alte aspecte decat cele legate de celebra saptamana a modei de la Milan. Vorbim aici despre Gigi Hadid care nu a dorit sa stea departe de copilul ei.

Aceasta a apartu cu naturalete insotita de micuta ei iar indatoririle de fotomodel pare sa nu o impiedice atunci cand este vorba despre principala meserie din lume, cea de mama.

Gigi Hadid s-a etalat de asemenea o bijuterie pretioasa realizata special in onoarea fiivcei ei de 5 luni. In afara prezentarilor de moda, vedata s-a plimbat pe starazile din Milan intr-o tinuta lejera si cu o naturalete ce o caracterizeaza.

O alta vedeta  tot din industria frumusetii, care nu se desparte de copilul ei este Kylie Jenner. Toata presa mondiala o are in vizor pe aceasta tanara si imperiul construit de ea.

Cu toate acestea fiica ei pare a fi un copil extrem de rasfatat insa nelipsit din preajma mamei chiar si atunci cand aceasta este la birou. Kylie si-a organizat spatiul de munca astfel incat in incinta cladirii unde vedeta isi are biroul, a amenajat un dormitor special pentru micuta Stormi.

Se stie foarte bine ca viata de vedeta nu este intotdeauna simpla si este nevoie de discretie si intimitate atunci cand meseria de parinte trebuie indeplinita cu succes chiar daca pe plan profesional esti intotdeauna urmarit de paparazzi.

In lumea fulmului intalnim deseori actori celebrii care vin pe platorurile de filmare insotiti de micuti. Cu siguranta in spatele acestor apartii este o armata de bone si ajutoarea insa instinctul de parinte este mai presus de orice vedetism.

Atunci cand un actor celebru trebuie sa participe la o lansare de film, deseori in vedem insotiti de copii, iar atunci cand filmul lansat este special pentru copii, micile vedete sunt nelipsite de la eveniment.

The Maleficent, actrita americana Angelina Jolie, este deseori insotita la premierelele filmelor in care ea joaca rolul principal de catre 6 copii ai ei. Aceasta este cunoscuta pentru implicarea ei in cauze umanitare si deseori o vedem insotita de copii  in toate colturile lumii unde aceasta desfasoara proiecte de caritate.

Vedeta sau nu, bogat sau sarac, la birou, pe platou le de filmare, pe scena sau la orice alt loc de munca, multe vedete nu neglijeaza poate cel mai important aspect al vietii lor: copii.

 

0 Shares
You May Also Like