Vrei energie, dar intr-un mod sanatos? Iata ce ar trebui sa consumi!

Vrei energie, dar intr-un mod sanatos? Iata ce ar trebui sa consumi!

0 Shares
0
0
0

Piata mondiala a bauturilor energizante a crescut cu 9% anual incepand cu 2015, devenind astfel segmentul de bauturi cu cea mai rapida crestere din lume. In timp ce bauturile energizante au fost deosebit de populare in randul consumatorilor tineri cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani in trecut, alte grupuri tinta nu au putut adesea sa aprecieze gustul original „fructat artificial” al bauturilor energizante.

Cu toate acestea, stilul de viata in schimbare si cererea crescanda a consumatorilor de bauturi cu valoare adaugata functionala au condus piata bauturilor energizante in toate grupele de varsta in ultimii ani. In viata de zi cu zi din ce in ce mai stresanta, consumatorii cauta o doza de energie pe care o pot folosi pentru a-si reincarca bateriile.

Dar bauturile energizante sunt criticate in mod repetat pentru continutul ridicat de zahar si cofeina. Prin urmare, exista o cerere de alternative mai naturale si cu continut redus de zahar care sa sustina un stil de viata mai sanatos si mai durabil al consumatorilor si, in acelasi timp, sa ofere arome noi, inovatoare.

Astfel, Fonte Naturis ofera clientilor sai noi solutii de produse si idei inspiratoare pentru bauturi energizante inovatoare, si anume, o bautura energizanta naturala, fara zahar, cu aroma, Predator, 250 ml

Noua generatie de bauturi energizante de succes

Bauturile energizante sunt una dintre cele mai interesante si dinamice categorii de bauturi datorita conceptelor lor inovatoare, aromelor interesante si optiunilor de pozitionare versatile.

Datorita dinamicii ridicate de dezvoltare, bauturile energizante sunt din ce in ce mai combinate cu alte categorii de bauturi, cum ar fi ceai, cafea sau suc. In acest fel, proprietatile stimulante ale bauturilor energizante pot fi combinate cu profilurile gustative si proprietatile pozitive ale altor categorii. In plus, subiectele despre naturalete, reducerea zaharului si valoarea adaugata functionala devin din ce in ce mai importante.

In acest context al tendintei in curs de desfasurare catre mai multa naturalete si durabilitate, Predator este o bautura energizanta inovatoare, care se bazeaza pe ingrediente certificate de inalta calitate, naturale si organice. Aromele naturale, culorile naturale, continutul de suc, extractele botanice si cofeina naturala sunt utilizate pentru a satisface cererea consumatorilor de produse mai naturale cu valoare adaugata functionala si gust autentic.

Mai putin zahar – plin de gust

Gust puternic si dulce imbogatit cu cofeina si vitamine – pentru asta sunt cunoscute si iubite bauturile energizante. Si, desi continutul lor ridicat de zahar ofera consumatorilor un plus de energie, tendinta catre mai putin zahar nu lasa piata neafectata a bauturilor energizante si ofera un potential enorm de crestere.

Astfel Fonte Naturis ofera un astfel de produs pentru bauturi energizante cu zero zahar. Cu Predator, continutul de zahar poate fi redus fara a fi nevoie sa compromiti impresia de dulceata, gust si senzatie spectaculoasa.

Energy Plus – valoare adaugata functionala si energetica

Consumatorii doresc o crestere naturala a energiei, care sa nu fie doar convingatoare in ceea ce priveste gustul, dar are si o valoare adaugata functionala. In timp ce bautura clasica energizanta, anuntata ca „reducand somnolenta”, obisnuia sa apeleze in principal la grupul tinta mai tanar, piata se extinde acum asupra multor grupuri tinta si a devenit potrivita pentru utilizarea zilnica.

0 Shares
You May Also Like