Cele-mai-frecvente-defectiuni-la-telefoanele-mobile

Cele mai frecvente defectiuni la telefoanele mobile

0 Shares
0
0
0

Oricata grija am avea de telefoanele noastre, tot vine o zi cu ghinion in care fie ne scapam telefonul din mana, fie acesta pur si simplu nu mai functioneaza asa cum ar trebui.

Daca ai de exemplu un iPhone 5 si ti-a crapat display-ul, iti dai seama ca ceea ce ai de facut este sa-ti cumperi un display iPhone 5 original pentru a-l inlocui. Daca ti s-a crapat carcasa telefonului, de asemenea, vezi care este problema pe care o ai.

Din nefericire, atunci cand scapam un iPhone 5 din mana, un display iPhone 5 de pe www.magazingsm.ro nu este suficient. Deseori, apa anumite defectiuni in interiorul telefonului, defectiuni care pot fi rezolvate cu usurinta intr-un service GSM. Care sunt cele mai frecvente probleme?

• Contactul cu lichide. Din nefericire, aceasta situatie este des intalnita. Atunci cand scapi telefonul in apa, scoate de urgenta bateria si lasa-l sa se usuce cel putin 24 de ore, dupa care il poti deschide. Nu se foloseste uscatorul sau cuptorul cu microunde pentru a remedia un astfel de incident. De asemenea, nu este recomandat sa vorbesti la telefon pe ploaie sau ninsoare. Cei cu telefoane care au carcasa metalica trebuie sa evite pentru telefoane schimbarile bruste de temperatura.

• Touchscreen-ul nu functioneaza la parametri normali. Aceasta situatie este intalnita des, deoarece tot mai multe persoane isi achizitioneaza un astfel de telefon. Pentru a te bucura de o functionare buna a touchscreen-ului, foloseste o folie de protectie adecvata si o husa pe masura. De asemenea, daca folosesti un touch pen, foloseste-l pe cel adecvat modelului de telefon pe care il ai, deoarece altfel risti sa-ti zgarii ecranul.

• Probleme la casca. Datorita expunerii telefonului mobil la praf, anumite componente nu mai functioneaza cum ar trebui. Este si cazul castii interne, care te ajuta sa-l auzi pe cel care te suna. Pentru astfel de situatii, tot ce poti face este sa apelezi la un service specializat.

• Telefonul nu incarca. Aceasta problema apare cel mai adesea datorita faptului ca posesorii de telefoane mobile nu utilizeaza incarcatoarele originale. Astfel se poate defecta conectorul de incarcare sau intregul circuit. Sfatul specialistilor este sa folosesti mereu incarcatoare originale pentru telefoanele pe care le ai.

• Probleme cu display-ul. Cel mai adesea ne tinem telefoanele in genti sau buzunare si ignoram faptul ca alaturi sunt cheile. Astfel, display-urile au de suferit si nu mai pot fi reparate decat cu ajutor de specialitate. Acesta este motivul pentru care sunt recomandate foliile si husele de protectie.

Acestea sunt o parte din neplacerile care pot aparea. Este important sa acorzi atentie telefonului tau si sa-l folosesti in mod corespunzator, daca vrei ca acesta sa functioneze la parametri normali.

Nimanui nu-i place sa isi duca mereu telefonul in service, deoarece este bine stiut faptul ca un telefon reparat nu mai functioneaza la fel de bine ca unul nou. Insa, daca vei avea grija de dispozitivul tau, daca il vei proteja cu accesoriile potrivite, vei avea fericita surpriza de a te bucura de el pentru un timp cat mai indelungat.

0 Shares
You May Also Like