HTC-Desire-310-control-dispozitive-de-intrare-si-display

HTC Desire 310 – control, dispozitive de intrare si display

0 Shares
0
0
0

Display-ul joaca un rol esential in economia oricarui smartphone. De aceea, un display cu tochscreen HTC Desire 310 reprezinta o solutie excelenta atunci cand intampinam probleme cu ecranul dispozitivului nostru.

Un astfel de display cu touchscreen HTC Desire 310 poate fi achizitionat de pe www.magazingsm.ro.

Ecranul tactil capacitiv de pe  HTC Desire 310 raspunde prompt la comenzi si permite un control precis in privinta aplicatiilor si a meniurilor de pe ecran. Butoanele fizice (butonul de pornire, cel de volum) si butoanele Android functioneaza si ele la fel de bine.

Pentru HTC Desire 310 este disponibila o tastatura virtuala QWERTY. Aceasta acopera jumatate de ecran in modul landscape, astfel, doar un pic de continut se mai poate vedea.

HTC Desire 310 – display

Ecranul TFT de 4.5 inci de pe HTC Desire 310 are o rezolutie de 854 x 480 pixeli si, astfel, se situeaza in urma rezolutiilor celor mai multe dintre smartphone-urile actuale. Cu toate acestea, devine repede evident faptul ca rezolutii de tipul FWVGA sau formate similare precum WVGA (800 x 480 pixeli) reprezinta variante standard atunci cand sunt comparate cu telefoanele entry-level de 4.0 si 4.5 inci. Cu toate acestea, HTC Desire 310 va trebui sa accepte critici la un alt nivel.

Cu o luminozitate de 255.3 cd/m2, ecranul de pe HTC Desire 310 nu este deosebit de luminos si chiar poate fi situat la o anumita distanta fata de dispozitivele concurente. Ecranul de pe LG L70 este considerabil mai luminos (339.4 cd/m2), iar Kazam Thunder Q4.5 ramane neegalat, avand o luminozitate de 520.8 cd/m2. Iluminarea de 85 % de pe HTC Desire 310, nivelul de negru de 0.50 cd/m2 si rata de contrast de 544:1 nu ofera motive de ingrijorare, desi toate cele trei caracteristici se situeaza undeva la mijloc.

Unele teste mai avansate arata ca ecranul de pe HTC Desire 310 afiseaza aproape ideal nuantele de rosu si verde. Chiar si asa, nuantele de albastru sunt mult prea puternice. Acest lucru face ca HTC Desire 310 sa-si piarda considerabil din echilibru, ceea ce duce la un DeltaE foarte mare (12.13).

O schimbare si mai puternica se poate vedea la tonurile de gri, unde mai multe nuante de gri sunt exagerat scoase in evidenta (DeltaE = 14.77). Temperatura de culoare de 17097 K este, de asemenea, mult prea mare. Vazut in mod subiectiv, HTC Desire 310 afiseaza imagini impecabile in ciuda acestor schimbari.

Ecranul unui telefon inteligent ar trebui sa aiba o luminozitate minima de 200 cd/m2 pentru a fi declarat, fara echivoc, adecvat pentru utilizarea de zi cu zi. HTC Desire 310 depaseste cu usurinta acest obstacol, cu 255.3 cd/m2 si poate fi astfel utilizat in aer liber, atunci cand este insorit, fara niciun fel de probleme.

Stabilitatea unghiului de vizualizare nu reprezinta unul dintre punctele forte ale HTC Desire 310. Intregul continut este inversat atunci cand ne uitam la smartphone din partea stanga (acolo unde sunt localizate camera web, portul USB si mufa audio).

Pentru mai multe detalii cu privire la display-urile  cu touchscreen pentru HTC, nu ezitati sa accesati Magazingsm.ro.

0 Shares
You May Also Like