Samsung-Galaxy-S4-baterie-si-conectivitate

Samsung Galaxy S4 – baterie si conectivitate

0 Shares
0
0
0

Orice telefon am avea, cu totii suntem constienti cat de importanta este bateria pentru un astfel de dispozitiv.

De aceea, daca intampinam probleme cu bateriile de pe telefoanele noastre Samsung este bine sa cautam sa le inlocuim cu acumulatori Samsung originali. Astfel de acumulatori Samsung originali pot fi achizitionati de pe Magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm online.

Vom vorbi, in cele ce urmeaza, despre Samsung Galaxy S4 insistand asupra bateriei si conectivitatii acestuia.

Durata de viata a bateriei

Durata de viata a bateriei reprezinta una dintre cele mai dificile caracteristici de testat din cauza faptului ca putem face atat de multe lucruri cu un smartphone astfel incat sa consumam energia bateriei. Ceea ce trebuie sa intelegem despre Samsung Galaxy S4 este faptul ca acesta are o durata de viata a bateriei foarte buna.

Pentru o persoana, Samsung Galaxy S4 reprezinta un animal pretios, scos la lumina doar pentru a verifica e-mail-urile manual, o data pe ora, pentru cea mai mare parte a zilei. Pentru o alta, acest smartphone reprezinta o fiara conectata permanent la continut media, o fiara care va face streaming de filme printr-o conexiune 4G si update la fiecare aplicatie ce se afla sub soare.

Indiferent pentru ce utilizam telefonul, in ochii nostri, acesta trebuie sa fie capabil sa realizeze ceea ce prezinta specificatiile lui. Insa, vestea buna este ca Samsung Galaxy S4 este capabil sa se ocupe de toate lucrurile ce i se cer si, totusi, sa pastreze bateria pana la sfarsitul zilei.

Conectivitatea

Pe Samsung Galaxy S4, conectivitatea este bine furnizata datorita compactarii fiecarui senzor care exista. De exemplu, avem putere mica a Bluetooth-ului (Bluetooth 4.0), ceea ce inseamna ca ne putem conecta la o gama larga si variata de senzori si putem transmite si primi date fara a epuiza bateria.

Asa cum ne putem imagina, S Beam si NFC sunt prezente pe Samsung Galaxy S4, ambele functionand extrem de bine in tandem pentru a pune mana pe chestii de pe alte telefoane carora le-am apasat spatele. Acesta foloseste o conexiune Wi-Fi directa pentru a face mai usoara trimiterea fisierelor de la A la B, tot acest proces fiind foarte rapid.

Poate parea ciudat, dar inca mai credem in puterea NFC-ului datorita multitudinii de dock-uri de boxe si casti care se folosesc de aceasta tehnologie pentru o mai usoara imperechere Bluetooth. Tehnologiile GPS si GLONASS sunt si ele la bord, si combinate, ofera un timp uimitor de rapid de gasire a locatiei atunci cand sunt utilizate serviciile de cartografiere.

Daca inca nu le-ati incercat merita sa o faceti. Samsung Galaxy S4 suporta tot felul de conexiuni Wi-Fi si poate mentine semnalul chiar si atunci cand acesta este foarte slab, si asta, datorita canalului dublu de legare care pastreaza transferul de date.

Nu putem spune ca am observat un upgrade fata de modelele anterioare, insa Wi-Fi-ul se descurca destul de bine intrucat majoritatea smartphone-urilor de top de astazi reusesc sa ofere conexiuni Wi-Fi decente.

Pentru mai multe detalii legate de acumulatorii Samsung originali accesati www.magazingsm.ro.

0 Shares
You May Also Like