Ce poti sa vizitezi in Islanda?

Ce poti sa vizitezi in Islanda?

0 Shares
0
0
0

In situatia in care esti acel gen de persoana pasionata de calatorii, cu siguranta ar trebui sa iti faci o lista cu tarile pe care ti-ai dori sa le vizitezi in viitorul apropiat.

Cu siguranta printre preferintele tale se va numara Franta, pentru ca iti vei dori sa vizitezi obiectivele turistice din Paris. Vei putea sa te orientezi si spre Italia, pentru a vizita Coloseumul sau pentru a vizita orasul Venetia.

Nici ideea de a vizita Marea Britanie nu ar fi una rea, mai ales aceea de a vizita Londra, sau de a vizita celelalte state din Regatul Unit.

In cazul in care insa, iti doresti sa vizitezi o tara mai speciala, pe care nu toata lumea se gandeste din diferite motive sa o viziteze, ar trebui sa te orientezi spre Islanda.

In primul rand, vei putea opta pentru o excursie Islanda datorita faptului ca de foarte multe ori, aceast tara a fost catalogata a fi cea mai pasnica tara din Europa, insa totodata este una dintre cele mai frumoase tari de pe continent.

In mare parte, printre cele mai importante atractii ale acestei tari sunt peisajele naturale, insa si orasele linistite sau complexele termale din apropierea oraselor linistite, pot reprezenta puncte de atractie pentru turisti.

Daca vei dori sa vizitezi aceasta tara, pentru a vizita cele mai importante obiective turistice, ar trebui sa ai cel putin 10 zile la dispozitie, in care sa strabati in lung si in lat tara, pentru a cauta cele mai spectaculoase locuri.

Vei putea de exemplu sa vizitezi Laguna glaciara Jokulsarlon, despre care se spune ca ar fi una dintre cele mai mari minuni naturale ale tarii, datorita peisajelor de vis. Acest obiectiv turistic este situat la aproximativ 400 de kilometri distanta de capitala Reykjavic, si a luat nastere in anul 1920, datorita incalzirii globale.

Gheizerul Strokkur reprezinta un alt punct de atractie al tarii, loc vizitat annual de mii sau zeci de mi de turisti, datorita spectacolului oferit de natura in acest loc.

Cascada Skogafoss este cea mai importanta si cea mai frumoasa cascada din Islanda, si este fara indoiala una dintre cele mai cautate destinatii turistice din tara. Cascada se regaseste in partea sudica a insulei, pe raul Skoga.

Peisajele acestui loc care imbina cu success diferite elemente ale naturii, dar si apa care cade suvoi, fac ca acest loc sa fie unul dintre cele mai frumoase din Islanda, loc vizitat anual de mii sau de zeci de mii de turisti din toate colturile lumii.

Capitala Reykjavik reprezinta deasemenea ul alt punct de atractie pentru turistii din toata Europa si nu numai. S-a spus in nenumarate randuri ca Reykjavik este cea mai curata capitala europeana, si ca se bucura de cea mai scazuta rata a criminalitatii de pe continent.

O tremie dintre locuitorii Islandei locuiesc in capitala, si se bucura zi de zi de muzeele si de galeriile de arta si de restaurant pe care le pot vizita. Acestea pot sa fie vizitate si de catre turistii care sunt pasionati de domeniul cultural.

0 Shares
You May Also Like