Coada-par-natural-cand-unde-cum

Coada par natural: cand?, unde?, cum?

0 Shares
0
0
0

Adesea parul defineste personalitatea unei femei. Unele prefera sa-l poarte lasat liber pe umei, altele sa-l prinda. Stilul femeii se defineste in momentul in care este grabita.

Atunci, in graba, va alege cum sa-l poarte. Totusi nu intodeauna coafura cea mai usoara pentru noi este si cea corecta. In continuare, vom vorbi despre situatiile in care este indicat se se poarte coada din par natural.

Cand vremea e nefavorabila

Ploaia, vantul sau ninsoarea pot transforma o domnisoara cu parul lasat liber intr-o adevarata “muma a padurii”. Parul se poate incalci sau unda atunci cand trebuie sa circuli mult, iar cand vei ajunge la punctul de destinatie coafura va arata groaznic. Coada din par natural te poate salva de astfel de situatii, oferindu-i parului tau siguranta.

Cand esti obosita

In caz ca nu stiai deja coada din par natural iti poate lumina fata. Parul prins ofera o imagine mai luminoasa asupra fizionomiei, lucru care nu poate decat sa te bucure in momentul in care cearcanele te coplestesc.

Cand ai varfurile despicate

Cand se intampla asta, cel mai bine e sa dai fuguta la salon. Insa pana atunci te poti baza pe coada din par natural care vine cu avantajul de a ascunde defecte ca acesta. Fiind prins, nu sunt atat de vizibile varfurile despicate ale parului tau.

Cand vrei sa evidentiezi o bijuterie

Fie ca este vorba de o pereche de cercei, fie de un colier, cel mai bun mod de a evidentia astfel de bijuterii este parul prins. In acest fel vei evita acoperirea bijuteriilor care in mod sigur vor fi piesele de rezistenta ale tinutei tale.

Reteta de purtare cu success a cozii din par natural nu tine numai de momentul in care este purtata. Important este si locul.

Poarta parul prins la un interviu

La un interviu sau la o intalnire de afaceri look-ul tau trebuie sa fie profesional. Parul prins in coada din par natural iti va da u aer de seriozitate si de profesionalism. In plus, va oferi si o mai buna vizibilitate asupra expresiei tale.

La evenimente foarte elegante

Desi nu este obligatoriu ca parul sa fie prins, coada din par natural va face diferenta la un astfel de eveniment. Parul desprins da un aspect casual, indiferent de modul in care este coafat.

Nu trebuie sa neglijam nici modul in care purtam coada din par natural. In cazul in care aceasta nu este infasurata cu o suvita pentru a ascunde elasticul, acesta trebuie sa fie de o culoare asortata tinutei. Altfel va da senzatia de look neingrijit.

Coada din par natural poate fi reteta succesului pentru tine. Totul depinde de modul in care alegi sa o porti, timingul si locul.

Alte stiri actuale :

1. Coafuri de petrecere uşor de făcut
2. Coafura de Red Carpet inspirata de Kate Beckinsale
3. Trucuri pentru un par stralucitor
4. Frumusețea ta: 6 obiceiuri la care trebuie să renunți în 2014
5. Trenduri in coafura la Globurile de Aur

0 Shares
You May Also Like