Cofetariile - cele mai vizitate locatii de catre familii

Cofetariile – cele mai vizitate locatii de catre familii

0 Shares
0
0
0

In ambalarea produselor de cofetarie este nevoie de o serie de ambalaje, pliate pe marimea produselor, forma acestora dar si greutatea lor. Pentru ca produsul sa arate deosebit se pot folosi ambalaje brodate de carton, cu un design remarcabil care pune in valoare produsul de cofetarie in aceste unitati moderne.

Cu o diversitate de produse finite, frumos ornate pentru a impresiona, bucatarii se folosesc de ambalaje de cofetarie estetice din hartie, carton, caserole din plastic pentru a mentine forma prajiturilor intacta.

O paleta larga de produse si ambalaje adaptate

Pentru produsele dulci la kilogram, se folosesc cutii de carton de capacitate mare, ambalaje cofetarii care au rolul de a ajuta in manevrarea cu migala a produselor si consumarea ulterioara a acestora de catre clienti. Pentru ca prajiturile cu creme, toping-uri sau martipan se folosesc caserole din plastic, astfel transportul se face in siguranta spre clienti.

La torturi se folosesc ambalaje din carton, speciale, care nu pun in pericol calitatea si forma acestora. Ambalajele din diferite materiale usoare sunt folosite in cofetarii, in prezentarea produselor in vitrinele special amenajate pentru a nu-si modifica forma. In special la torturi, in afara de ambalajele folosite la transport, se folosesc dantele cu 22cm diametru, pe diferite culori si forme in functie de marimea acestora.

Cutiile de carton cu diametru de 30 cu 30cm sunt des utilizate in cofetarii, deoarece sunt usor de transportat, si mentin forma produsului.

Aceste ambalaje se gasesc pe diferite dimensiuni in functie de comanda data la cofetaria aleasa, pentru un eveniment. Cofetariile pot procura aceste ambalaje printr-o comanda plasata la firmele de ambalaje, acestea punand la dispozitie diferite forme si dimensiuni pliate pe produsele finite ale cofetariei.

Se acceseaza site-uri specializate pe acest domeniu iar firmele de profil pun la dispozitie diferite ambalaje practice si eficiente, acoperind toata gama de produse de patiserie si cofetarie.

Managementul ambalajelor – ce prioritizam?

In ultimii ani institutiile nationale si internationale pun un accent deosebit pe calitatea ambalajelor cu care alimentele sunt impachetate. Modul de gestionare al caserolelor, compartimentarea acestora dar si sustenabilitatea lor sunt elemente primordiale pentru o locatie care se ocupa de pregatirea si vinderea preparatelor.

Ambalajele dorite, in cantitatea si cu specificatiile asigurate pot fi achizitionate de la producatori atestati pe piata, de la cei care ofera o paleta larga de optiuni privind caserolele dar si alte tipuri de impachetare a mancarii pentru o livrare optima.

Constientizarea marcii in randul clientilor este foarte importanta atunci cand vine vorba de ambalaj, de la caserola si pana la punga biodegradabila finala. Pentru a-ti pune amprenta pe produsele pe care le comercializezi, este indicat sa personalizezi aceste instrumente cu care operezi. Clientii sunt extrem de atenti la modul in care produsele achizitionate sunt impachetate, si bineinteles, realizate dupa normele specifice. Daca te aflii in pozitia de a-ti achizitiona mai multe tipuri de ambalaje, iti indicam sa realizezi o documentare specifica despre tipurile acestora si modul in care iti pot usura munca in unitatea ta comerciala. Alege o companie care prioritizeaza calitatea pentru aceste obiecte si implica-te activ in protejarea mediului prin materiale sustenabile!

0 Shares
You May Also Like