Cum se pastreaza decoratiunile de Craciun

0 Shares
0
0
0

Cu totii asteptam Craciunul, atat pentru sarbatoarea in sine, cat si datorita obiceiurilor care insotesc aceasta sarbatoare. Cel mai mult asteptam cu siguranta sa primim cadoul de la Mos Craciun, insa si impodobirea bradului de Craciun si decorarea locuintei reprezinta motive intemeiate pentru a astepta cu mare drag aceasta sarbatoare.

Oamenii pot alege sa cumpere un brad natural in fiecare an pe care sa il impodobeasca cu ghirlande, globuri sau instalatii de Craciun, ori pot cumpara un brad artificial, pe care sa il impodobeasca folosind aceleasi decoratiuni. Avantajul este ca bradul artificial poate fi depozitat alaturi de decoratiunile de Craciun (instalatii de Craciun, globuri, ghirlande), pentru a se utiliza si in anii care vor veni.

Cum depozitam decoratiunile de Craciun pentru a le folosi si pe viitor?

Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere, este acela de a impacheta atat bradul artificial, cat si celelalte decoratiuni de Craciun, in siguranta. Este posibil sa aveti nevoie de:

  1. Cutie sau punga pentru depozitarea pomului de Craciun artificial – va oferim trei exemple de solutii de depozitare concepute special pentru a va proteja in siguranta bradul artificial de Craciun pentru anul viitor. Acestea includ doua pungi care pot potrivi ambii copaci inalti de 8 metri (unul cu roti pentru transport mai usor) si o cutie de plastic transparenta.
  2. Set de stocare a luminii de Craciun – Un asemenea set poate fi compus dintr- punga rosie festiva, care include manere din plastic pentru a fi infasurate lumini cu snur.
  3. Geanta sau cutie de depozitare a decoratiunilor de Craciun – cutia are tavi de insertie, in timp ce geanta are compartimente din tesatura – ambele proiectate pentru a stoca in siguranta decoratiuni delicate de Craciun.
  4. Cutii de depozitare din plastic – alegeti dintr-o gama de dimensiuni si culori.
  5. Accesorii pentru cutii de depozitare din plastic – vasele divizoare si tavile organizatorului va pot ajuta cu articole mai fragile si fragile – adaugati cate aveti nevoie.
  6. Marker – pentru a nota pe fiecare cutie sau punga, ceea ce se afla in interior, iar produsele fragile sa le depozitati tot timpul deasupra.
  7. Foarfece – daca este necesar in procesul de depozitare a decoratiunilor si instalatiilor de Craciun.
  8. Invelis cu bule – pentru a proteja globurile, care cu siguranta sunt decoratiuni foarte fragile si risca sa se sparga la cel mai mic contact.
  9. Bucati de carton – daca este necesar, pentru a aseza deasupra cutiilor cu decoratiuni, pentru a proteja.

Asadar, dupa cum se poate vedea, atunci cand doriti sa depozitati decoratiunile de Craciun pentru a le folosi si in anul care urmeaza, dar si pe viitor in restul anilor ce vor veni, cu siguranta trebuie sa aveti la dispozitie toate aceste solutii de depozitare. In acest fel, depozitand bradul artificial, il veti putea folosi fara probleme multi ani de zile.

La fel stau lucrurile si in ceea ce priveste depozitarea decoratiunilor, astfel ca daca acestea sunt depozitate in mod corespunzator, pot fi folosite fara probleme ani la rand.

0 Shares
You May Also Like