Efectul stickerelor, da frau liber imaginatiei!

0 Shares
0
0
0

Stickere. Atunci cand ne gandim la acest cuvant ne vin in minte tot felul de imagini si mesaje amuzante, pe care le lipim, tot pentru amuzament pe diferite obiecte sau in locuri dintre cele mai inedite. Un sticker iti poate aduce instant zambetul pe buze, fie ca alegi sa il folosesti, lipind-ul unde iti zburda imaginatia, fie ca il vezi lipit undeva anume.

Exista o multitudine de imagini amuzante, mesaje inedite, personaje sau idei geniale care pot fi folosite pentru a crea acest gen de obiecte.

Este important ca aceste stickere sa nu se degradeze atunci cand intra in contact cu apa, soarele sau caldura, pentru ca tu sau altii sa va puteti bucura de acelasi efect al lor pentru o perioada indelungata de timp. Agrafa e locul in care poti gasi astfel de stickere, realizate, asa cum trebuie din materiale rezistente in timp, care pot fi atat flexibile cat si rigide, de diferite dimensiuni si forme, personalizate, speciale si originale.

Daca te intrebi din ce sunt realizate, raspunsul e complex: autocolantul PVC, imprimat digital sau serigrafic este materialul care sta la baza realizarii stickerelor, peste care este aplicata o rasina epoxidica transparenta.

Comparativ cu produsele realizate prin serigrafie, personalizarea digitala reuseste sa aduca un plus de calitate imprimarii, datorat rezolutiei superioare. Astfel, se pot obtine etichete de dimensiuni reduse, cu un numar nelimitat de culori  si de aproape orice forma geometrica dorita.

Printre caracteristicile tipurilor de stickere imprimate digital, pe folie PVC autocolanta se numara faptul ca sunt tiparite digital pe folie autocolanta PVC pentru o rezistenta crescuta, autocolant alb sau transparent, in functie de aplicatie.

Un alt avantaj ar fi ca se pot obtine diverse forme personalizate atat prin preducupare cat si prin stantare si pot fi utilizate atat in interior cat si in exterior.

Opteaza pentru stickere personalizate de la Agrafa si beneficiaza de servicii de calitate superioara, amuzante, inedite, originale care sa iti aduca de fiecare data cand le vezi zambetul pe buze!

Poti alege din diverse variante inspirandu-te din natura, desene animate, mesaje haioase sau citate profi, motivationale. Alegerea iti apartine si depinde de creativitatea ta!

0 Shares
You May Also Like